Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer247
    ISSN0106-6242

Dyre, J. (1993). Universal low temperature ac conductivity of macroscopically disordered non-metals. Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 247
    Dyre, Jeppe. / Universal low temperature ac conductivity of macroscopically disordered non-metals. Roskilde : Roskilde Universitet, 1993. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 247).
    @book{6dad80c052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Universal low temperature ac conductivity of macroscopically disordered non-metals",
    author = "Jeppe Dyre",
    year = "1993",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Dyre, J 1993, Universal low temperature ac conductivity of macroscopically disordered non-metals. Tekster fra IMFUFA, nr. 247, Roskilde Universitet, Roskilde.

Universal low temperature ac conductivity of macroscopically disordered non-metals. / Dyre, Jeppe.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1993. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 247).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Universal low temperature ac conductivity of macroscopically disordered non-metals

AU - Dyre, Jeppe

PY - 1993

Y1 - 1993

M3 - Report

BT - Universal low temperature ac conductivity of macroscopically disordered non-metals

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Dyre J. Universal low temperature ac conductivity of macroscopically disordered non-metals. Roskilde: Roskilde Universitet, 1993. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 247).