Unge, uddannelse og ungdomsliv i sjællandske udkantsområder

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

ForlagRoskilde Universitet
StatusUdgivet - maj 2012

@book{9c7d05ab23594744bd78e73bfb5a6e95,
title = "Unge, uddannelse og ungdomsliv i sj{\ae}llandske udkantsomr{\aa}der",
abstract = "Denne publikation udg{\o}r afs{\ae}ttet for et forsknings- og udviklingsprojekt om unge, (erhvervs) uddannelser og ungdomsliv. Projektet ”Unges L{\ae}reprocesser i og omkring Erhvervsuddannelser i sj{\ae}llandske udkantsomr{\aa}der” – forkortet til ULE – unders{\o}ger forholdet mellem uddannelseskultur og ungdomskultur og arbejder p{\aa} den baggrund med at skabe nye tilbud til s{\aa}rbare unge. Her pr{\ae}senterer vi projektets baggrund og form{\aa}l samt nogle centrale forskningsm{\ae}ssige perspektiver, som projektets arbejde vil tage udgangspunkt i.",
author = "Wulf-Andersen, {Trine {\O}stergaard} and Lene Larsen and Kevin Mogensen and Thingstrup, {Signe Hvid} and Peder Hjort-Madsen and Nielsen, {Steen Baag{\o}e}",
year = "2012",
month = "5",
publisher = "Roskilde Universitet",

Unge, uddannelse og ungdomsliv i sjællandske udkantsområder. / Wulf-Andersen, Trine Østergaard; Larsen, Lene; Mogensen, Kevin; Thingstrup, Signe Hvid; Hjort-Madsen, Peder; Nielsen, Steen Baagøe.

Roskilde Universitet, 2012. 16 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Unge, uddannelse og ungdomsliv i sjællandske udkantsområder

AU - Wulf-Andersen, Trine Østergaard

AU - Larsen, Lene

AU - Mogensen, Kevin

AU - Thingstrup, Signe Hvid

AU - Hjort-Madsen, Peder

AU - Nielsen, Steen Baagøe

PY - 2012/5

Y1 - 2012/5

N2 - Denne publikation udgør afsættet for et forsknings- og udviklingsprojekt om unge, (erhvervs) uddannelser og ungdomsliv. Projektet ”Unges Læreprocesser i og omkring Erhvervsuddannelser i sjællandske udkantsområder” – forkortet til ULE – undersøger forholdet mellem uddannelseskultur og ungdomskultur og arbejder på den baggrund med at skabe nye tilbud til sårbare unge. Her præsenterer vi projektets baggrund og formål samt nogle centrale forskningsmæssige perspektiver, som projektets arbejde vil tage udgangspunkt i.

AB - Denne publikation udgør afsættet for et forsknings- og udviklingsprojekt om unge, (erhvervs) uddannelser og ungdomsliv. Projektet ”Unges Læreprocesser i og omkring Erhvervsuddannelser i sjællandske udkantsområder” – forkortet til ULE – undersøger forholdet mellem uddannelseskultur og ungdomskultur og arbejder på den baggrund med at skabe nye tilbud til sårbare unge. Her præsenterer vi projektets baggrund og formål samt nogle centrale forskningsmæssige perspektiver, som projektets arbejde vil tage udgangspunkt i.

M3 - Rapport

BT - Unge, uddannelse og ungdomsliv i sjællandske udkantsområder