Unge med en twist

• uddannelsesvalg
  • vejledning
  • minoriteter

Sørensen, B. W., & Madsen, D. H. (2006). Unge med en twist: Etnicitet, køn og uddannelsesvalg. Roskilde: Roskilde Universitet.
Sørensen, Bo Wagner ; Madsen, Diana Højlund. / Unge med en twist : Etnicitet, køn og uddannelsesvalg. Roskilde : Roskilde Universitet, 2006. 53 s.
@book{6cdb7850d08211db9c7c000ea68e967b,
title = "Unge med en twist: Etnicitet, k{\o}n og uddannelsesvalg",
abstract = "Rapporten er baseret p{\aa} gruppeinterview med 33 unge med etnisk minoritetsbaggrund. De unge er blevet spurgt om uddannelses- og erhvervs{\o}nsker og ber{\o}rer en r{\ae}kke emner som familie, ligestilling, diskrimination og integration.",
keywords = "k{\o}n, etnicitet, uddannelsesvalg, vejledning, minoriteter",
author = "S{\o}rensen, {Bo Wagner} and Madsen, {Diana H{\o}jlund}",
year = "2006",
isbn = "87-7349-667-7",
publisher = "Roskilde Universitet",

Sørensen, BW & Madsen, DH 2006, Unge med en twist: Etnicitet, køn og uddannelsesvalg. Roskilde Universitet, Roskilde.

Unge med en twist : Etnicitet, køn og uddannelsesvalg. / Sørensen, Bo Wagner; Madsen, Diana Højlund.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2006. 53 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Unge med en twist

T2 - Etnicitet, køn og uddannelsesvalg

AU - Sørensen, Bo Wagner

AU - Madsen, Diana Højlund

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Rapporten er baseret på gruppeinterview med 33 unge med etnisk minoritetsbaggrund. De unge er blevet spurgt om uddannelses- og erhvervsønsker og berører en række emner som familie, ligestilling, diskrimination og integration.

AB - Rapporten er baseret på gruppeinterview med 33 unge med etnisk minoritetsbaggrund. De unge er blevet spurgt om uddannelses- og erhvervsønsker og berører en række emner som familie, ligestilling, diskrimination og integration.

KW - køn

KW - etnicitet

KW - uddannelsesvalg

KW - vejledning

KW - minoriteter

M3 - Rapport

SN - 87-7349-667-7

BT - Unge med en twist

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Sørensen BW, Madsen DH. Unge med en twist: Etnicitet, køn og uddannelsesvalg. Roskilde: Roskilde Universitet, 2006. 53 s.