Ungdomsorganisationers inkluderende praksis

et godt tilbud for marginaliserede børn og unge?

Karsten Mellon, Stine Jensen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Resumé

TitelForeninger for fremtiden : Forskere og foreningsaktive om ungdomsorganisationers betydning for unges liv og det danske samfund
    RedaktørerAlexander Tolstrup, June Risum Scheibel, Anne Hansen

• praksisfællesskab
    • folkeskole
    • fritid

Mellon, K., & Jensen, S. (2014). Ungdomsorganisationers inkluderende praksis: et godt tilbud for marginaliserede børn og unge? I A. Tolstrup, J. R. Scheibel, & A. Hansen (red.), Foreninger for fremtiden: Forskere og foreningsaktive om ungdomsorganisationers betydning for unges liv og det danske samfund (s. 99-120). [4] København: Dansk Ungdoms Fællesråd.
    Mellon, Karsten ; Jensen, Stine. / Ungdomsorganisationers inkluderende praksis : et godt tilbud for marginaliserede børn og unge?. Foreninger for fremtiden: Forskere og foreningsaktive om ungdomsorganisationers betydning for unges liv og det danske samfund. red. / Alexander Tolstrup ; June Risum Scheibel ; Anne Hansen. København : Dansk Ungdoms Fællesråd, 2014. s. 99-120
    @inbook{2c4a980bc85a493a977bb3f741518073,
    title = "Ungdomsorganisationers inkluderende praksis: et godt tilbud for marginaliserede b{\o}rn og unge?",
    abstract = "Artiklen handler om hvorledes ungdomsorganisationer form{\aa}r at skabe vilk{\aa}r og rammer for b{\o}rn og unge, der har inkluderende potentiale. Bl.a. spejder og rollespil er s{\ae}rdeles velegnede til at underst{\o}tte b{\o}rn og unges tilv{\ae}relseskompetencer (et begreb hentet hos J. T{\o}nnesvang og N.B. Hedegaard).",
    keywords = "foreninger, marginaliserede , inklusion, eksklusion, spejder, rollespil, tilv{\ae}relseskompetencer, kompetence, kompetenceudvikling, l{\ae}ring, praksisf{\ae}llesskab, folkeskole, fritid",
    author = "Karsten Mellon and Stine Jensen",
    year = "2014",
    month = "2",
    isbn = "978-87-87486-36-1",
    pages = "99--120",
    editor = "Alexander Tolstrup and Scheibel, {June Risum} and Anne Hansen",
    booktitle = "Foreninger for fremtiden",
    publisher = "Dansk Ungdoms F{\ae}llesr{\aa}d",
    address = "Danmark",

Mellon, K & Jensen, S 2014, Ungdomsorganisationers inkluderende praksis: et godt tilbud for marginaliserede børn og unge? i A Tolstrup, JR Scheibel & A Hansen (red), Foreninger for fremtiden: Forskere og foreningsaktive om ungdomsorganisationers betydning for unges liv og det danske samfund., 4, Dansk Ungdoms Fællesråd, København, s. 99-120.

Ungdomsorganisationers inkluderende praksis : et godt tilbud for marginaliserede børn og unge? / Mellon, Karsten; Jensen, Stine.

Foreninger for fremtiden: Forskere og foreningsaktive om ungdomsorganisationers betydning for unges liv og det danske samfund. red. / Alexander Tolstrup; June Risum Scheibel; Anne Hansen. København : Dansk Ungdoms Fællesråd, 2014. s. 99-120 4.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Ungdomsorganisationers inkluderende praksis

T2 - et godt tilbud for marginaliserede børn og unge?

AU - Mellon, Karsten

AU - Jensen, Stine

PY - 2014/2

Y1 - 2014/2

N2 - Artiklen handler om hvorledes ungdomsorganisationer formår at skabe vilkår og rammer for børn og unge, der har inkluderende potentiale. Bl.a. spejder og rollespil er særdeles velegnede til at understøtte børn og unges tilværelseskompetencer (et begreb hentet hos J. Tønnesvang og N.B. Hedegaard).

AB - Artiklen handler om hvorledes ungdomsorganisationer formår at skabe vilkår og rammer for børn og unge, der har inkluderende potentiale. Bl.a. spejder og rollespil er særdeles velegnede til at understøtte børn og unges tilværelseskompetencer (et begreb hentet hos J. Tønnesvang og N.B. Hedegaard).

KW - foreninger

A2 - Hansen, Anne

PB - Dansk Ungdoms Fællesråd

CY - København