Ungdomsliv i en Uddannelsestid

Kønnede, klassede og tidsbundne driblerier i og mellem erhvervsuddannelser

Anne Mia Steno

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Trykt)9788791387869
    StatusUdgivet - 2015
    NavnAfhandlinger fra Forskerskolen i Livslang Læring, Roskilde Universitet

Steno, A. M. (2015). Ungdomsliv i en Uddannelsestid: Kønnede, klassede og tidsbundne driblerier i og mellem erhvervsuddannelser. Roskilde: Roskilde Universitet. Afhandlinger fra Forskerskolen i Livslang Læring, Roskilde Universitet
    Steno, Anne Mia. / Ungdomsliv i en Uddannelsestid : Kønnede, klassede og tidsbundne driblerier i og mellem erhvervsuddannelser. Roskilde : Roskilde Universitet, 2015. (Afhandlinger fra Forskerskolen i Livslang Læring, Roskilde Universitet).
    @phdthesis{c27706f0957b4305a2a4670c828c0bf7,
    title = "Ungdomsliv i en Uddannelsestid: K{\o}nnede, klassede og tidsbundne driblerier i og mellem erhvervsuddannelser",
    author = "Steno, {Anne Mia}",
    year = "2015",
    isbn = "9788791387869",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Steno, AM 2015, Ungdomsliv i en Uddannelsestid: Kønnede, klassede og tidsbundne driblerier i og mellem erhvervsuddannelser. Afhandlinger fra Forskerskolen i Livslang Læring, Roskilde Universitet, Roskilde Universitet, Roskilde.

Ungdomsliv i en Uddannelsestid : Kønnede, klassede og tidsbundne driblerier i og mellem erhvervsuddannelser. / Steno, Anne Mia.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Ungdomsliv i en Uddannelsestid

T2 - Kønnede, klassede og tidsbundne driblerier i og mellem erhvervsuddannelser

AU - Steno, Anne Mia

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Ph.d.-afhandling

SN - 9788791387869

BT - Ungdomsliv i en Uddannelsestid

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Steno AM. Ungdomsliv i en Uddannelsestid: Kønnede, klassede og tidsbundne driblerier i og mellem erhvervsuddannelser. Roskilde: Roskilde Universitet, 2015. (Afhandlinger fra Forskerskolen i Livslang Læring, Roskilde Universitet).