Ungarn under forvandling

udviklingsmuligheder for små virksomheder i Tolna amt

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1991
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir
    Nummer107
    ISSN0106-5920

Illeris, S. (1991). Ungarn under forvandling: udviklingsmuligheder for små virksomheder i Tolna amt. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir, Nr. 107
    Illeris, Sven. / Ungarn under forvandling : udviklingsmuligheder for små virksomheder i Tolna amt. Roskilde : Roskilde Universitet, 1991. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir; Nr. 107).
    @book{2fdec62052c711db9789000ea68e967b,
    title = "Ungarn under forvandling: udviklingsmuligheder for sm{\aa} virksomheder i Tolna amt",
    author = "Sven Illeris",
    year = "1991",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Illeris, S 1991, Ungarn under forvandling: udviklingsmuligheder for små virksomheder i Tolna amt. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir, nr. 107, Roskilde Universitet, Roskilde.

Ungarn under forvandling : udviklingsmuligheder for små virksomheder i Tolna amt. / Illeris, Sven.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Ungarn under forvandling

T2 - udviklingsmuligheder for små virksomheder i Tolna amt

AU - Illeris, Sven

PY - 1991

Y1 - 1991

M3 - Rapport

BT - Ungarn under forvandling

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Illeris S. Ungarn under forvandling: udviklingsmuligheder for små virksomheder i Tolna amt. Roskilde: Roskilde Universitet, 1991. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Arbejdspapir; Nr. 107).