Undervisningsplanlægning

et læreranliggende. refleksion og ny faglighed

Kirsten Weber

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelOmgå eller omgås : modernisering og uddannelsestænkning i pædagoguddannelsen
    RedaktørerEjler Johansen, Jan Kampmann, Kirsten Weber
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1998
    StatusUdgivet - 1998

Weber, K. (1998). Undervisningsplanlægning: et læreranliggende. refleksion og ny faglighed. I E. Johansen, J. Kampmann, & K. Weber (red.), Omgå eller omgås: modernisering og uddannelsestænkning i pædagoguddannelsen Roskilde: Roskilde Universitet.
    Weber, Kirsten. / Undervisningsplanlægning : et læreranliggende. refleksion og ny faglighed. Omgå eller omgås: modernisering og uddannelsestænkning i pædagoguddannelsen. red. / Ejler Johansen ; Jan Kampmann ; Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998.
    @inbook{9d3bb72052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Undervisningsplanl{\ae}gning: et l{\ae}reranliggende. refleksion og ny faglighed",
    author = "Kirsten Weber",
    year = "1998",
    editor = "Ejler Johansen and Jan Kampmann and Kirsten Weber",
    booktitle = "Omg{\aa} eller omg{\aa}s",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Weber, K 1998, Undervisningsplanlægning: et læreranliggende. refleksion og ny faglighed. i E Johansen, J Kampmann & K Weber (red), Omgå eller omgås: modernisering og uddannelsestænkning i pædagoguddannelsen. Roskilde Universitet, Roskilde.

Undervisningsplanlægning : et læreranliggende. refleksion og ny faglighed. / Weber, Kirsten.

Omgå eller omgås: modernisering og uddannelsestænkning i pædagoguddannelsen. red. / Ejler Johansen; Jan Kampmann; Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Undervisningsplanlægning

T2 - et læreranliggende. refleksion og ny faglighed