Udviklingsprojekters vilkår og evaluering

NavnArbejdspapir / Ældre i Informationssamfundet
    Nummer2
    ISSN1601-4154

Jæger, B. (2000). Udviklingsprojekters vilkår og evaluering: ældre i informationssamfundet. Roskilde: Roskilde Universitet. Arbejdspapir / Ældre i Informationssamfundet, Nr. 2
    Jæger, Birgit. / Udviklingsprojekters vilkår og evaluering : ældre i informationssamfundet. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. (Arbejdspapir / Ældre i Informationssamfundet; Nr. 2).
    @book{18b399a052c511db9789000ea68e967b,
    title = "Udviklingsprojekters vilk{\aa}r og evaluering: {\ae}ldre i informationssamfundet",
    author = "Birgit J{\ae}ger",
    year = "2000",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Jæger, B 2000, Udviklingsprojekters vilkår og evaluering: ældre i informationssamfundet. Arbejdspapir / Ældre i Informationssamfundet, nr. 2, Roskilde Universitet, Roskilde.

Udviklingsprojekters vilkår og evaluering : ældre i informationssamfundet. / Jæger, Birgit.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Udviklingsprojekters vilkår og evaluering

T2 - ældre i informationssamfundet

AU - Jæger, Birgit

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Rapport

BT - Udviklingsprojekters vilkår og evaluering

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Jæger B. Udviklingsprojekters vilkår og evaluering: ældre i informationssamfundet. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. (Arbejdspapir / Ældre i Informationssamfundet; Nr. 2).