Publikation: Working paperRådgivning

Resumé

Gennem de sidste år har der været øget fokus på, at den viden, der produceres
type vidensproduktion, som man har arbejdet med i årtier, mens udvikling er en
udviklingsarbejde, der er blevet og bliver bedrevet i en militær kontekst på
FAK. Dette er nødvendigt for at skabe dialog om, hvordan FAK bedst løfter den
praksisnære vidensproduktion. Hvis vi også i fremtiden skal kunne udbyde
kvalificerede og relevante militære uddannelser, er det desuden vigtigt at få
FAK’s virke og videngrundlag.
UdgiverFAK
Sider1-9
StatusUdgivet - 24 sep. 2019
Udgivet eksterntJa

@techreport{c09cd397a5fa428ba6246b2080cdb32a,
title = "Udviklingsarbejde i en milit{\ae}r kontekst – definitioner, krav og eksempler fra praksis",
abstract = "Gennem de sidste {\aa}r har der v{\ae}ret {\o}get fokus p{\aa}, at den viden, der produceresp{\aa} Forsvarsakademiet (FAK), best{\aa}r af forskellige typer. Forskning er en velkendttype vidensproduktion, som man har arbejdet med i {\aa}rtier, mens udvikling er en”nyere type”, der ikke har s{\aa} lange traditioner. Form{\aa}let med dette brief er at bidrage med konkrete eksempler p{\aa}udviklingsarbejde, der er blevet og bliver bedrevet i en milit{\ae}r kontekst p{\aa}FAK. Dette er n{\o}dvendigt for at skabe dialog om, hvordan FAK bedst l{\o}fter denpraksisn{\ae}re vidensproduktion. Hvis vi ogs{\aa} i fremtiden skal kunne udbydekvalificerede og relevante milit{\ae}re uddannelser, er det desuden vigtigt at f{\aa}”afmystificeret” udviklingsarbejdet og sl{\aa}et fast, at det er en uundv{\ae}rlig del afFAK’s virke og videngrundlag.",
author = "{Panum Baastrup}, Maria",
year = "2019",
month = "9",
day = "24",
pages = "1--9",
publisher = "FAK",
type = "WorkingPaper",
institution = "FAK",

TY - UNPB

T1 - Udviklingsarbejde i en militær kontekst – definitioner, krav og eksempler fra praksis

AU - Panum Baastrup, Maria

PY - 2019/9/24

Y1 - 2019/9/24

N2 - Gennem de sidste år har der været øget fokus på, at den viden, der producerespå Forsvarsakademiet (FAK), består af forskellige typer. Forskning er en velkendttype vidensproduktion, som man har arbejdet med i årtier, mens udvikling er en”nyere type”, der ikke har så lange traditioner. Formålet med dette brief er at bidrage med konkrete eksempler påudviklingsarbejde, der er blevet og bliver bedrevet i en militær kontekst påFAK. Dette er nødvendigt for at skabe dialog om, hvordan FAK bedst løfter denpraksisnære vidensproduktion. Hvis vi også i fremtiden skal kunne udbydekvalificerede og relevante militære uddannelser, er det desuden vigtigt at få”afmystificeret” udviklingsarbejdet og slået fast, at det er en uundværlig del afFAK’s virke og videngrundlag.

AB - Gennem de sidste år har der været øget fokus på, at den viden, der producerespå Forsvarsakademiet (FAK), består af forskellige typer. Forskning er en velkendttype vidensproduktion, som man har arbejdet med i årtier, mens udvikling er en”nyere type”, der ikke har så lange traditioner. Formålet med dette brief er at bidrage med konkrete eksempler påudviklingsarbejde, der er blevet og bliver bedrevet i en militær kontekst påFAK. Dette er nødvendigt for at skabe dialog om, hvordan FAK bedst løfter denpraksisnære vidensproduktion. Hvis vi også i fremtiden skal kunne udbydekvalificerede og relevante militære uddannelser, er det desuden vigtigt at få”afmystificeret” udviklingsarbejdet og slået fast, at det er en uundværlig del afFAK’s virke og videngrundlag.

M3 - Working paper

SP - 1

EP - 9

BT - Udviklingsarbejde i en militær kontekst – definitioner, krav og eksempler fra praksis