Udviklingen i agerlandets småbiotoper i Øst-Danmark

Peder Winkel Agger, Jesper Brandt, Eilif Byrnak, Søren Mark Jensen, Martin Ursin

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

StatusUdgivet - 1986
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport
    Nummer48
    ISSN0106-3537

Agger, P. W., Brandt, J., Byrnak, E., Jensen, S. M., & Ursin, M. (1986). Udviklingen i agerlandets småbiotoper i Øst-Danmark. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, Nr. 48
    Agger, Peder Winkel ; Brandt, Jesper ; Byrnak, Eilif ; Jensen, Søren Mark ; Ursin, Martin. / Udviklingen i agerlandets småbiotoper i Øst-Danmark. 1986. 544 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport; Nr. 48).
    @book{3566c045e71b412a9d02432e069113a4,
    title = "Udviklingen i agerlandets sm{\aa}biotoper i {\O}st-Danmark",
    author = "Agger, {Peder Winkel} and Jesper Brandt and Eilif Byrnak and Jensen, {S{\o}ren Mark} and Martin Ursin",
    year = "1986",

Agger, PW, Brandt, J, Byrnak, E, Jensen, SM & Ursin, M 1986, Udviklingen i agerlandets småbiotoper i Øst-Danmark. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, nr. 48.

Udviklingen i agerlandets småbiotoper i Øst-Danmark. / Agger, Peder Winkel; Brandt, Jesper; Byrnak, Eilif; Jensen, Søren Mark; Ursin, Martin.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Udviklingen i agerlandets småbiotoper i Øst-Danmark

AU - Agger, Peder Winkel

AU - Brandt, Jesper

AU - Byrnak, Eilif

AU - Jensen, Søren Mark

AU - Ursin, Martin

PY - 1986

Y1 - 1986

M3 - Bog

BT - Udviklingen i agerlandets småbiotoper i Øst-Danmark

Agger PW, Brandt J, Byrnak E, Jensen SM, Ursin M. Udviklingen i agerlandets småbiotoper i Øst-Danmark. 1986. 544 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport; Nr. 48).