Udvikling og læring på arbejdspladsen

om at forbygge skandaler gennem faglig udvikling i omsorgssektoren

Anne Liveng, Helle Krogh Hansen

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

Publikationsdato2007
    StatusUdgivet - 2007
    BegivenhedFlere hænder? Velfærd, kvalitet og rekrutteringskrise i omsorgen - Roskilde Universitetscenter, Danmark
    Varighed: 26 sep. 200726 sep. 2007

Konference

KonferenceFlere hænder? Velfærd, kvalitet og rekrutteringskrise i omsorgen
    LandDanmark
    ByRoskilde Universitetscenter
    Periode26/09/200726/09/2007

• Læring
    • Læringsrum
    • Omsorg, hjemmehjælp
    • Omsorgsarbejde

Liveng, A., & Krogh Hansen, H. (2007). Udvikling og læring på arbejdspladsen: om at forbygge skandaler gennem faglig udvikling i omsorgssektoren. Afhandling præsenteret på Flere hænder? Velfærd, kvalitet og rekrutteringskrise i omsorgen, Roskilde Universitetscenter, Danmark.
    Liveng, Anne ; Krogh Hansen, Helle. / Udvikling og læring på arbejdspladsen : om at forbygge skandaler gennem faglig udvikling i omsorgssektoren. Afhandling præsenteret på Flere hænder? Velfærd, kvalitet og rekrutteringskrise i omsorgen, Roskilde Universitetscenter, Danmark.
    @conference{df844a50d0b111dcb6fc000ea68e967b,
    title = "Udvikling og l{\ae}ring p{\aa} arbejdspladsen: om at forbygge skandaler gennem faglig udvikling i omsorgssektoren",
    keywords = "L{\ae}ring, L{\ae}ringsrum, Omsorg, hjemmehj{\ae}lp, Omsorgsarbejde, Learning, Learning space, Care, Care Politics, Home Helpers, Care work",
    author = "Anne Liveng and {Krogh Hansen}, Helle",
    year = "2007",
    note = "Flere h{\ae}nder? Velf{\ae}rd, kvalitet og rekrutteringskrise i omsorgen ; Conference date: 26-09-2007 Through 26-09-2007",

Liveng, A & Krogh Hansen, H 2007, 'Udvikling og læring på arbejdspladsen: om at forbygge skandaler gennem faglig udvikling i omsorgssektoren' Paper fremlagt ved Flere hænder? Velfærd, kvalitet og rekrutteringskrise i omsorgen, Roskilde Universitetscenter, Danmark, 26/09/2007 - 26/09/2007, .

Udvikling og læring på arbejdspladsen : om at forbygge skandaler gennem faglig udvikling i omsorgssektoren. / Liveng, Anne; Krogh Hansen, Helle.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - Udvikling og læring på arbejdspladsen

T2 - om at forbygge skandaler gennem faglig udvikling i omsorgssektoren

AU - Liveng, Anne

AU - Krogh Hansen, Helle

PY - 2007

Y1 - 2007

KW - Læring

KW - Læringsrum

KW - Omsorg, hjemmehjælp

KW - Omsorgsarbejde

KW - Learning

KW - Learning space

KW - Care, Care Politics, Home Helpers

KW - Care work

M3 - Paper

Liveng A, Krogh Hansen H. Udvikling og læring på arbejdspladsen: om at forbygge skandaler gennem faglig udvikling i omsorgssektoren. 2007. Afhandling præsenteret på Flere hænder? Velfærd, kvalitet og rekrutteringskrise i omsorgen, Roskilde Universitetscenter, Danmark.