Udveksling og handel med tv-billeder

Lars Fuglsang, Reza Tadayoni

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2000
    NavnRapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling
    Nummer5
    ISSN1399-1809

Fuglsang, L., & Tadayoni, R. (2000). Udveksling og handel med tv-billeder: et case-studie af TVAs udenrigsredaktion og brug af Eurovisionenes nyhedsudveksling. Roskilde: Roskilde Universitet. Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling, Nr. 5
    Fuglsang, Lars ; Tadayoni, Reza. / Udveksling og handel med tv-billeder : et case-studie af TVAs udenrigsredaktion og brug af Eurovisionenes nyhedsudveksling. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. 27 s. (Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling; Nr. 5).
    @book{4dabb000a7b811db8289000ea68e967b,
    title = "Udveksling og handel med tv-billeder: et case-studie af TVAs udenrigsredaktion og brug af Eurovisionenes nyhedsudveksling",
    author = "Lars Fuglsang and Reza Tadayoni",
    year = "2000",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Fuglsang, L & Tadayoni, R 2000, Udveksling og handel med tv-billeder: et case-studie af TVAs udenrigsredaktion og brug af Eurovisionenes nyhedsudveksling. Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling, nr. 5, Roskilde Universitet, Roskilde.

Udveksling og handel med tv-billeder : et case-studie af TVAs udenrigsredaktion og brug af Eurovisionenes nyhedsudveksling. / Fuglsang, Lars; Tadayoni, Reza.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Udveksling og handel med tv-billeder

T2 - et case-studie af TVAs udenrigsredaktion og brug af Eurovisionenes nyhedsudveksling

AU - Fuglsang, Lars

AU - Tadayoni, Reza

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Report

BT - Udveksling og handel med tv-billeder

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Fuglsang L, Tadayoni R. Udveksling og handel med tv-billeder: et case-studie af TVAs udenrigsredaktion og brug af Eurovisionenes nyhedsudveksling. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. 27 s. (Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling; Nr. 5).