Performance Design

Monstruous Shapeshifting Hybrid Bastard

Bidragets oversatte titel: Udstillingsbaserede immersive performance-miljøer : som engagements-æstetik

Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

Resumé

Contribution to conference: Art and Presence

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2017
StatusUdgivet - 2017
BegivenhedArt and Presence - Syddansk Universitet, Odense, Danmark
Varighed: 15 sep. 201716 sep. 2017

Konference

KonferenceArt and Presence
LokationSyddansk Universitet
LandDanmark
ByOdense
Periode15/09/201716/09/2017
Internetadresse

Svabo, C. (2017). Performance Design: Monstruous Shapeshifting Hybrid Bastard. Abstract fra Art and Presence, Odense, Danmark.
Svabo, Connie. / Performance Design : Monstruous Shapeshifting Hybrid Bastard. Abstract fra Art and Presence, Odense, Danmark.
@conference{cab3a65ba86f461994e6b3c720c91b42,
title = "Performance Design: Monstruous Shapeshifting Hybrid Bastard",
abstract = "Contribution to conference: Art and PresenceThe emerging field of Performance Design is unfolded as a bastard form of research/art/design/practice, with shapeshifting, monstruous, hybrid and transformational qualities. The potential for presencing, which emerges out of momentarily transgressing boundaries, making mixtures and dealing in multiplicities is unfolded with examples.",
keywords = "Performance Design, presence",
author = "Connie Svabo",
year = "2017",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 15-09-2017 Through 16-09-2017",
url = "https://www.sdu.dk/da/artpresence",

Svabo, C 2017, 'Performance Design: Monstruous Shapeshifting Hybrid Bastard' Art and Presence, Odense, Danmark, 15/09/2017 - 16/09/2017, .

Performance Design : Monstruous Shapeshifting Hybrid Bastard. / Svabo, Connie.

2017. Abstract fra Art and Presence, Odense, Danmark.

TY - ABST

T1 - Performance Design

T2 - Monstruous Shapeshifting Hybrid Bastard

AU - Svabo, Connie

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Contribution to conference: Art and PresenceThe emerging field of Performance Design is unfolded as a bastard form of research/art/design/practice, with shapeshifting, monstruous, hybrid and transformational qualities. The potential for presencing, which emerges out of momentarily transgressing boundaries, making mixtures and dealing in multiplicities is unfolded with examples.

AB - Contribution to conference: Art and PresenceThe emerging field of Performance Design is unfolded as a bastard form of research/art/design/practice, with shapeshifting, monstruous, hybrid and transformational qualities. The potential for presencing, which emerges out of momentarily transgressing boundaries, making mixtures and dealing in multiplicities is unfolded with examples.

KW - Performance Design

KW - presence

M3 - Conference abstract for conference

Svabo C. Performance Design: Monstruous Shapeshifting Hybrid Bastard. 2017. Abstract fra Art and Presence, Odense, Danmark.