Udforskningen af det problematiske subjekt

livshistorie, subjektivitet, erfaring

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelLæring på livstid : forskningsperspektiver på livslang læring
    RedaktørerK. Weber
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2002
    StatusUdgivet - 2002

Olesen, H. S. (2002). Udforskningen af det problematiske subjekt: livshistorie, subjektivitet, erfaring. I K. Weber (red.), Læring på livstid: forskningsperspektiver på livslang læring Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Olesen, Henning Salling. / Udforskningen af det problematiske subjekt : livshistorie, subjektivitet, erfaring. Læring på livstid: forskningsperspektiver på livslang læring. red. / K. Weber. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2002.
    @inbook{7461916052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Udforskningen af det problematiske subjekt: livshistorie, subjektivitet, erfaring",
    author = "Olesen, {Henning Salling}",
    year = "2002",
    editor = "K. Weber",
    booktitle = "L{\ae}ring p{\aa} livstid",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Olesen, HS 2002, Udforskningen af det problematiske subjekt: livshistorie, subjektivitet, erfaring. i K Weber (red.), Læring på livstid: forskningsperspektiver på livslang læring. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Udforskningen af det problematiske subjekt : livshistorie, subjektivitet, erfaring. / Olesen, Henning Salling.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Udforskningen af det problematiske subjekt

T2 - livshistorie, subjektivitet, erfaring