Udenomssnak: Sådan gør Martin Henriksen

Henriksens trick: omdefinering

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Resumé

EU-kommissionens formand José Manuel Barroso forslog i går onsdag, at EU-landene skal hjælpes med at behandle de mange asylansøgninger fra nordafrikanske flygtninge. Det forslag debatterede Martin Henriksen (DF) i Deadline 17 aftenen før – men ikke uden først at omdefinere debatten fra fælles asylbehandling til integration. I artiklen afsløres hans trick og der anvises mulige modtricks.

OriginalsprogDansk
TidsskriftRaeson
ISSN1902-2255
StatusUdgivet - 5 maj 2011

Emneord

  • spin
  • retorik
  • omdefinering

Citer dette

@article{cf087f3029ad44afb7acca0a52ac6b24,
title = "Udenomssnak: S{\aa}dan g{\o}r Martin Henriksen: Henriksens trick: omdefinering",
abstract = "EU-kommissionens formand Jos{\'e} Manuel Barroso forslog i g{\aa}r onsdag, at EU-landene skal hj{\ae}lpes med at behandle de mange asylans{\o}gninger fra nordafrikanske flygtninge. Det forslag debatterede Martin Henriksen (DF) i Deadline 17 aftenen f{\o}r – men ikke uden f{\o}rst at omdefinere debatten fra f{\ae}lles asylbehandling til integration. I artiklen afsl{\o}res hans trick og der anvises mulige modtricks.",
keywords = "spin, retorik, omdefinering",
author = "Jonas Gabrielsen",
year = "2011",
month = "5",
day = "5",
language = "Dansk",
journal = "Raeson",
issn = "1902-2255",
publisher = "Raeson Medier",

}

Udenomssnak: Sådan gør Martin Henriksen : Henriksens trick: omdefinering. / Gabrielsen, Jonas.

I: Raeson, 05.05.2011.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Udenomssnak: Sådan gør Martin Henriksen

T2 - Henriksens trick: omdefinering

AU - Gabrielsen, Jonas

PY - 2011/5/5

Y1 - 2011/5/5

N2 - EU-kommissionens formand José Manuel Barroso forslog i går onsdag, at EU-landene skal hjælpes med at behandle de mange asylansøgninger fra nordafrikanske flygtninge. Det forslag debatterede Martin Henriksen (DF) i Deadline 17 aftenen før – men ikke uden først at omdefinere debatten fra fælles asylbehandling til integration. I artiklen afsløres hans trick og der anvises mulige modtricks.

AB - EU-kommissionens formand José Manuel Barroso forslog i går onsdag, at EU-landene skal hjælpes med at behandle de mange asylansøgninger fra nordafrikanske flygtninge. Det forslag debatterede Martin Henriksen (DF) i Deadline 17 aftenen før – men ikke uden først at omdefinere debatten fra fælles asylbehandling til integration. I artiklen afsløres hans trick og der anvises mulige modtricks.

KW - spin

KW - retorik

KW - omdefinering

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Raeson

JF - Raeson

SN - 1902-2255

ER -