Uddannelsessamarbejde med vækstlande

En kortlægning over uddannelsessamarbejde med ni udvalgte vækstlande

Lena Brogaard, Berit Krøyer Rasmussen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagStyrelsen for Universiteter og Internationalisering. Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser
StatusUdgivet - 2013
Udgivet eksterntJa

Brogaard, L., & Krøyer Rasmussen, B. (2013). Uddannelsessamarbejde med vækstlande: En kortlægning over uddannelsessamarbejde med ni udvalgte vækstlande. København: Styrelsen for Universiteter og Internationalisering. Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser.
Brogaard, Lena ; Krøyer Rasmussen, Berit. / Uddannelsessamarbejde med vækstlande : En kortlægning over uddannelsessamarbejde med ni udvalgte vækstlande. København : Styrelsen for Universiteter og Internationalisering. Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, 2013. 15 s.
@book{e612b86ceed947c88a1722daee8c09c2,
title = "Uddannelsessamarbejde med v{\ae}kstlande: En kortl{\ae}gning over uddannelsessamarbejde med ni udvalgte v{\ae}kstlande",
abstract = "Rapporten beskriver omfanget af danske institutioners samarbejde med BRIK-landene, Brasilien, Rusland, Indien og Kina, samt ”andenb{\o}lgelandene” - Indonesien, Mexico, Sydkorea, Tyrkiet og Vietnam.",
author = "Lena Brogaard and {Kr{\o}yer Rasmussen}, Berit",
year = "2013",
publisher = "Styrelsen for Universiteter og Internationalisering. Ministeriet for Forskning, Innovation og Videreg{\aa}ende Uddannelser",
address = "Danmark",

Brogaard, L & Krøyer Rasmussen, B 2013, Uddannelsessamarbejde med vækstlande: En kortlægning over uddannelsessamarbejde med ni udvalgte vækstlande. Styrelsen for Universiteter og Internationalisering. Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, København.

Uddannelsessamarbejde med vækstlande : En kortlægning over uddannelsessamarbejde med ni udvalgte vækstlande. / Brogaard, Lena; Krøyer Rasmussen, Berit.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Uddannelsessamarbejde med vækstlande

T2 - En kortlægning over uddannelsessamarbejde med ni udvalgte vækstlande

AU - Brogaard, Lena

AU - Krøyer Rasmussen, Berit

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Rapporten beskriver omfanget af danske institutioners samarbejde med BRIK-landene, Brasilien, Rusland, Indien og Kina, samt ”andenbølgelandene” - Indonesien, Mexico, Sydkorea, Tyrkiet og Vietnam.

AB - Rapporten beskriver omfanget af danske institutioners samarbejde med BRIK-landene, Brasilien, Rusland, Indien og Kina, samt ”andenbølgelandene” - Indonesien, Mexico, Sydkorea, Tyrkiet og Vietnam.

M3 - Rapport

BT - Uddannelsessamarbejde med vækstlande

PB - Styrelsen for Universiteter og Internationalisering. Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser

CY - København

Brogaard L, Krøyer Rasmussen B. Uddannelsessamarbejde med vækstlande: En kortlægning over uddannelsessamarbejde med ni udvalgte vækstlande. København: Styrelsen for Universiteter og Internationalisering. Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, 2013. 15 s.