Uddannelsesmotiver og uddannelsesstrategier

kvinders møde med voksenuddannelse i et hverdagsperspektiv

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelUdspil om læring og didaktik : 1. rapport fra Voksendidaktik- projektet
    RedaktørerKnud Illeris, Birgitte Simonsen, Annegrethe Ahrenkiel
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1998
    StatusUdgivet - 1998
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer71
    ISSN0905-8109

Ahrenkiel, A. (1998). Uddannelsesmotiver og uddannelsesstrategier: kvinders møde med voksenuddannelse i et hverdagsperspektiv. I K. Illeris, B. Simonsen, & A. Ahrenkiel (red.), Udspil om læring og didaktik: 1. rapport fra Voksendidaktik- projektet Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 71
    Ahrenkiel, Annegrethe. / Uddannelsesmotiver og uddannelsesstrategier : kvinders møde med voksenuddannelse i et hverdagsperspektiv. Udspil om læring og didaktik: 1. rapport fra Voksendidaktik- projektet. red. / Knud Illeris ; Birgitte Simonsen ; Annegrethe Ahrenkiel. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1998. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 71).
    @inbook{9c89a53052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Uddannelsesmotiver og uddannelsesstrategier: kvinders m{\o}de med voksenuddannelse i et hverdagsperspektiv",
    author = "Annegrethe Ahrenkiel",
    year = "1998",
    editor = "Knud Illeris and Birgitte Simonsen and Annegrethe Ahrenkiel",
    booktitle = "Udspil om l{\ae}ring og didaktik",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Ahrenkiel, A 1998, Uddannelsesmotiver og uddannelsesstrategier: kvinders møde med voksenuddannelse i et hverdagsperspektiv. i K Illeris, B Simonsen & A Ahrenkiel (red), Udspil om læring og didaktik: 1. rapport fra Voksendidaktik- projektet. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 71.

Uddannelsesmotiver og uddannelsesstrategier : kvinders møde med voksenuddannelse i et hverdagsperspektiv. / Ahrenkiel, Annegrethe.

Udspil om læring og didaktik: 1. rapport fra Voksendidaktik- projektet. red. / Knud Illeris; Birgitte Simonsen; Annegrethe Ahrenkiel. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1998. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 71).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Uddannelsesmotiver og uddannelsesstrategier

T2 - kvinders møde med voksenuddannelse i et hverdagsperspektiv

AU - Ahrenkiel, Annegrethe

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Udspil om læring og didaktik

A2 - Illeris, Knud

A2 - Simonsen, Birgitte

A2 - Ahrenkiel, Annegrethe

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg

Ahrenkiel A. Uddannelsesmotiver og uddannelsesstrategier: kvinders møde med voksenuddannelse i et hverdagsperspektiv. I Illeris K, Simonsen B, Ahrenkiel A, red., Udspil om læring og didaktik: 1. rapport fra Voksendidaktik- projektet. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. 1998. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 71).