Uddannelse og undervisning som samfundsinstitution

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelSociologi : grundbog til et fag
    RedaktørerHeine Andersen
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagC. A. Reitzel
    Publikationsdato1998
    Udgave2
    StatusUdgivet - 1998

Olesen, H. S. (1998). Uddannelse og undervisning som samfundsinstitution. I H. Andersen (red.), Sociologi: grundbog til et fag (2 udg.). København: C. A. Reitzel.
    Olesen, Henning Salling. / Uddannelse og undervisning som samfundsinstitution. Sociologi: grundbog til et fag. red. / Heine Andersen. 2. udg. København : C. A. Reitzel, 1998.
    @inbook{9c27d62052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Uddannelse og undervisning som samfundsinstitution",
    author = "Olesen, {Henning Salling}",
    year = "1998",
    editor = "Heine Andersen",
    booktitle = "Sociologi",
    publisher = "C. A. Reitzel",
    edition = "2",

Olesen, HS 1998, Uddannelse og undervisning som samfundsinstitution. i H Andersen (red.), Sociologi: grundbog til et fag. 2 udg, C. A. Reitzel, København.

Uddannelse og undervisning som samfundsinstitution. / Olesen, Henning Salling.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Uddannelse og undervisning som samfundsinstitution

AU - Olesen, Henning Salling