Uddannelse og demokratisering af arbejdslivet: hvad med de kortuddannede

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelDemokrati og deltagelse i arbejdslivet
    RedaktørerChristian Helms Jørgensen, Niels Warring
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2003
    StatusUdgivet - 2003

Jørgensen, C. H. (2003). Uddannelse og demokratisering af arbejdslivet: hvad med de kortuddannede. I C. H. Jørgensen, & N. Warring (red.), Demokrati og deltagelse i arbejdslivet Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Jørgensen, Christian Helms. / Uddannelse og demokratisering af arbejdslivet : hvad med de kortuddannede. Demokrati og deltagelse i arbejdslivet. red. / Christian Helms Jørgensen ; Niels Warring. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003.
    @inbook{72311cd052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Uddannelse og demokratisering af arbejdslivet: hvad med de kortuddannede",
    author = "J{\o}rgensen, {Christian Helms}",
    year = "2003",
    editor = "J{\o}rgensen, {Christian Helms} and Niels Warring",
    booktitle = "Demokrati og deltagelse i arbejdslivet",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Jørgensen, CH 2003, Uddannelse og demokratisering af arbejdslivet: hvad med de kortuddannede. i CH Jørgensen & N Warring (red), Demokrati og deltagelse i arbejdslivet. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Uddannelse og demokratisering af arbejdslivet : hvad med de kortuddannede. / Jørgensen, Christian Helms.

Demokrati og deltagelse i arbejdslivet. red. / Christian Helms Jørgensen; Niels Warring. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Uddannelse og demokratisering af arbejdslivet

T2 - hvad med de kortuddannede