Uddannelse er ikke for alle unge

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelUddannelsesreformer og levende mennesker : Uddannelsernes erhvervsretning i livshistorisk perspektiv
    RedaktørerAnders Siig Andersen, Finn M. Sommer
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2003
    StatusUdgivet - 2003

Larsen, L. (2003). Uddannelse er ikke for alle unge. I A. S. Andersen, & F. M. Sommer (red.), Uddannelsesreformer og levende mennesker: Uddannelsernes erhvervsretning i livshistorisk perspektiv Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Larsen, Lene. / Uddannelse er ikke for alle unge. Uddannelsesreformer og levende mennesker: Uddannelsernes erhvervsretning i livshistorisk perspektiv. red. / Anders Siig Andersen ; Finn M. Sommer. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003.
    @inbook{717c4bc052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Uddannelse er ikke for alle unge",
    author = "Lene Larsen",
    year = "2003",
    editor = "Andersen, {Anders Siig} and Sommer, {Finn M.}",
    booktitle = "Uddannelsesreformer og levende mennesker",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Larsen, L 2003, Uddannelse er ikke for alle unge. i AS Andersen & FM Sommer (red), Uddannelsesreformer og levende mennesker: Uddannelsernes erhvervsretning i livshistorisk perspektiv. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Uddannelse er ikke for alle unge. / Larsen, Lene.

Uddannelsesreformer og levende mennesker: Uddannelsernes erhvervsretning i livshistorisk perspektiv. red. / Anders Siig Andersen; Finn M. Sommer. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Uddannelse er ikke for alle unge

AU - Larsen, Lene