Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelMetoder i samfundsvidenskaberne
RedaktørerCatharina Juul Kristensen, M. Azhar Hussain
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagSamfundslitteratur
Publikationsdato2016
Kapitel2
ISBN (Trykt)9788759321638
StatusUdgivet - 2016

Petersen, O. H., & Triantafillou, P. (2016). Udarbejdelse af problemstillinger og problemformuleringer i samfundsvidenskabelige universitetsopgaver. I C. J. Kristensen, & M. A. Hussain (red.), Metoder i samfundsvidenskaberne Frederiksberg: Samfundslitteratur.
Petersen, Ole Helby ; Triantafillou, Peter. / Udarbejdelse af problemstillinger og problemformuleringer i samfundsvidenskabelige universitetsopgaver. Metoder i samfundsvidenskaberne. red. / Catharina Juul Kristensen ; M. Azhar Hussain. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2016.
@inbook{8fa47107f89146dc99ae4a3163315560,
title = "Udarbejdelse af problemstillinger og problemformuleringer i samfundsvidenskabelige universitetsopgaver",
author = "Petersen, {Ole Helby} and Peter Triantafillou",
year = "2016",
isbn = "9788759321638",
editor = "Kristensen, {Catharina Juul} and Hussain, {M. Azhar}",
booktitle = "Metoder i samfundsvidenskaberne",
publisher = "Samfundslitteratur",

Petersen, OH & Triantafillou, P 2016, Udarbejdelse af problemstillinger og problemformuleringer i samfundsvidenskabelige universitetsopgaver. i CJ Kristensen & MA Hussain (red), Metoder i samfundsvidenskaberne. Samfundslitteratur, Frederiksberg.

Udarbejdelse af problemstillinger og problemformuleringer i samfundsvidenskabelige universitetsopgaver. / Petersen, Ole Helby; Triantafillou, Peter.

Metoder i samfundsvidenskaberne. red. / Catharina Juul Kristensen; M. Azhar Hussain. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2016.

TY - CHAP

T1 - Udarbejdelse af problemstillinger og problemformuleringer i samfundsvidenskabelige universitetsopgaver

AU - Petersen, Ole Helby

AU - Triantafillou, Peter