Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelHigher education in the global village : Cultural and linguistic practices in the international university
RedaktørerHartmut Haberland, Janus Mortensen, Anne Fabricius, Bent Preisler, Karen Risager, Susanne Kjærbeck
Udgivelses stedRoskilde
ForlagInstitut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet
Publikationsdato2008
Sider41-65
ISBN (Trykt)978-87-92024-14-5
StatusUdgivet - 2008

• flersprogethed

Haberland, H., & Risager, K. (2008). Two pilot studies of multilingual competence in international programmes at Roskilde University. I H. Haberland, J. Mortensen, A. Fabricius, B. Preisler, K. Risager, & S. Kjærbeck (red.), Higher education in the global village: Cultural and linguistic practices in the international university (s. 41-65). Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet.