Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

Resumé

Bidragets oversatte titelTværgående koalutioner og fleksibelt hierarki: Hvordan autoritet vedligeholdes og udvikles i IGOs
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato1 nov. 2014
StatusUdgivet - 1 nov. 2014
BegivenhedECPR workshop - Universidad de Salamanca, Salamanca, Spanien
Varighed: 10 apr. 201415 apr. 2014

WorkshopECPR workshop
LokationUniversidad de Salamanca
LandSpanien
BySalamanca
Periode10/04/201415/04/2014
Internetadresse

• International organisations
  • Authority
  • adaptive capability
  • institutional logics

Aagaard, P. (2014). Cross-unit coalitions and flexible hierarchy: How authority is sustained and developed in IGOs. Afhandling præsenteret på ECPR workshop , Salamanca, Spanien.
@conference{549395cdfdeb4a11be3cd00cf1f18ebb,
title = "Cross-unit coalitions and flexible hierarchy: How authority is sustained and developed in IGOs",
abstract = "Internationale organisationer befinder sig i turbulente milj{\o}er, der udfordrer organisationernes evne til at tilpasse sig. Uden tilpasning kan autoritet ikke fastholdes. Autoritet bliver en udfordring fordi IGOs er sammensatte systemer af forskellige grupper i gensidig udvikling. Grupper der er indlejret i hver deres institutionelle logikker. Baseret p{\aa} indsigter fra forvaltningslitteraturen og organisationssociologien fors{\o}ger paperet at forklare hvordan autoritet fastholdes gennem en proces af gensidig udvikling mellem tv{\ae}rg{\aa}ende koalitioner og organisationens omgivelser. Tv{\ae}rg{\aa}ende koalitioner best{\aa}r af forskellige, men gensidigt afh{\ae}ngige akt{\o}rer p{\aa} tv{\ae}rs af organisationens enheder.",
keywords = "International organisations, Authority, adaptive capability, institutional logics",
author = "Peter Aagaard",
year = "2014",
month = "11",
day = "1",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 10-04-2014 Through 15-04-2014",
url = "http://www.ecpr.eu/events/eventdetails.aspx?EventID=12",

Aagaard, P 2014, 'Cross-unit coalitions and flexible hierarchy: How authority is sustained and developed in IGOs' Paper fremlagt ved ECPR workshop , Salamanca, Spanien, 10/04/2014 - 15/04/2014, .

Cross-unit coalitions and flexible hierarchy : How authority is sustained and developed in IGOs. / Aagaard, Peter.

2014. Afhandling præsenteret på ECPR workshop , Salamanca, Spanien.

Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Cross-unit coalitions and flexible hierarchy

T2 - How authority is sustained and developed in IGOs

AU - Aagaard, Peter

PY - 2014/11/1

Y1 - 2014/11/1

N2 - Internationale organisationer befinder sig i turbulente miljøer, der udfordrer organisationernes evne til at tilpasse sig. Uden tilpasning kan autoritet ikke fastholdes. Autoritet bliver en udfordring fordi IGOs er sammensatte systemer af forskellige grupper i gensidig udvikling. Grupper der er indlejret i hver deres institutionelle logikker. Baseret på indsigter fra forvaltningslitteraturen og organisationssociologien forsøger paperet at forklare hvordan autoritet fastholdes gennem en proces af gensidig udvikling mellem tværgående koalitioner og organisationens omgivelser. Tværgående koalitioner består af forskellige, men gensidigt afhængige aktører på tværs af organisationens enheder.

AB - Internationale organisationer befinder sig i turbulente miljøer, der udfordrer organisationernes evne til at tilpasse sig. Uden tilpasning kan autoritet ikke fastholdes. Autoritet bliver en udfordring fordi IGOs er sammensatte systemer af forskellige grupper i gensidig udvikling. Grupper der er indlejret i hver deres institutionelle logikker. Baseret på indsigter fra forvaltningslitteraturen og organisationssociologien forsøger paperet at forklare hvordan autoritet fastholdes gennem en proces af gensidig udvikling mellem tværgående koalitioner og organisationens omgivelser. Tværgående koalitioner består af forskellige, men gensidigt afhængige aktører på tværs af organisationens enheder.

KW - International organisations

KW - Authority

KW - adaptive capability

KW - institutional logics

M3 - Paper

Aagaard P. Cross-unit coalitions and flexible hierarchy: How authority is sustained and developed in IGOs. 2014. Afhandling præsenteret på ECPR workshop , Salamanca, Spanien.