Tværfaglige eventyr

uddrag af en kreds "historie"

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelKritik og krise : nordisk sommeruniversitet i 50 år
    RedaktørerArne Overein, Jacob Dahl Rendtorff
    Udgivelses stedÅrhus
    ForlagNSU Press
    Publikationsdato2000
    StatusUdgivet - 2000

Rendtorff, J. D. (2000). Tværfaglige eventyr: uddrag af en kreds "historie". I A. Overein, & J. D. Rendtorff (red.), Kritik og krise: nordisk sommeruniversitet i 50 år Århus: NSU Press.
    Rendtorff, Jacob Dahl. / Tværfaglige eventyr : uddrag af en kreds "historie". Kritik og krise: nordisk sommeruniversitet i 50 år. red. / Arne Overein ; Jacob Dahl Rendtorff. Århus : NSU Press, 2000.
    @inbook{719a5a50ac6f11db8289000ea68e967b,
    title = "Tv{\ae}rfaglige eventyr: uddrag af en kreds {"}historie{"}",
    author = "Rendtorff, {Jacob Dahl}",
    year = "2000",
    editor = "Arne Overein and Rendtorff, {Jacob Dahl}",
    booktitle = "Kritik og krise",
    publisher = "NSU Press",

Rendtorff, JD 2000, Tværfaglige eventyr: uddrag af en kreds "historie". i A Overein & JD Rendtorff (red), Kritik og krise: nordisk sommeruniversitet i 50 år. NSU Press, Århus.

Tværfaglige eventyr : uddrag af en kreds "historie". / Rendtorff, Jacob Dahl.

Kritik og krise: nordisk sommeruniversitet i 50 år. red. / Arne Overein; Jacob Dahl Rendtorff. Århus : NSU Press, 2000.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Tværfaglige eventyr

T2 - uddrag af en kreds "historie"