Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Bibliografisk note

WP3 Fødevareturisme

@book{9dbd60e00bfe43cf9d15693a17717ffb,
title = "Turistvirksomheders analyse og udvikling af produkter: Demonstrationsprojekt: Mad-tilbud i attraktioner",
abstract = "I Innocoast har vi arbejdet med demonstrationsprojekter som metode. Et demonstrationsprojekt kan tage udgangspunkt i en innovation eller en forretningsudvikling, som en turistvirksomhed gennemf{\o}rer. Forskerne f{\o}lger innovations- eller forretningsudviklingen og deltager m{\aa}ske aktivt i den. N{\aa}r udviklingen er gennemf{\o}rt, fort{\ae}ller forskerne andre turistvirksomheder om innovationen eller forretningsudviklingen.",
author = "Jon Sundbo",
note = "WP3 F{\o}devareturisme",
year = "2019",
publisher = "Aalborg Universitet",

Turistvirksomheders analyse og udvikling af produkter : Demonstrationsprojekt: Mad-tilbud i attraktioner. / Sundbo, Jon.

Aalborg : Aalborg Universitet, 2019. 2 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Turistvirksomheders analyse og udvikling af produkter

T2 - Demonstrationsprojekt: Mad-tilbud i attraktioner

AU - Sundbo, Jon

N1 - WP3 Fødevareturisme

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - I Innocoast har vi arbejdet med demonstrationsprojekter som metode. Et demonstrationsprojekt kan tage udgangspunkt i en innovation eller en forretningsudvikling, som en turistvirksomhed gennemfører. Forskerne følger innovations- eller forretningsudviklingen og deltager måske aktivt i den. Når udviklingen er gennemført, fortæller forskerne andre turistvirksomheder om innovationen eller forretningsudviklingen.

AB - I Innocoast har vi arbejdet med demonstrationsprojekter som metode. Et demonstrationsprojekt kan tage udgangspunkt i en innovation eller en forretningsudvikling, som en turistvirksomhed gennemfører. Forskerne følger innovations- eller forretningsudviklingen og deltager måske aktivt i den. Når udviklingen er gennemført, fortæller forskerne andre turistvirksomheder om innovationen eller forretningsudviklingen.

M3 - Rapport

BT - Turistvirksomheders analyse og udvikling af produkter