Triple-spiralen

StatusUdgivet - 2000
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og Voksenuddannelsesgruppen , Småskrift
    Nummer112 , 7

Rusforth Kragh, R. (2000). Triple-spiralen: en diskussion af Tom Schullers teori. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og Voksenuddannelsesgruppen , Småskrift, Nr. 112 , 7
    Rusforth Kragh, Rudi. / Triple-spiralen : en diskussion af Tom Schullers teori. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. (Skriftserie fra Erhvervs- og Voksenuddannelsesgruppen , Småskrift; Nr. 112 , 7).
    @book{e0a6524052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Triple-spiralen: en diskussion af Tom Schullers teori",
    author = "{Rusforth Kragh}, Rudi",
    year = "2000",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Rusforth Kragh, R 2000, Triple-spiralen: en diskussion af Tom Schullers teori. Skriftserie fra Erhvervs- og Voksenuddannelsesgruppen , Småskrift, nr. 112 , 7, Roskilde Universitet, Roskilde.

Triple-spiralen : en diskussion af Tom Schullers teori. / Rusforth Kragh, Rudi.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Triple-spiralen

T2 - en diskussion af Tom Schullers teori

AU - Rusforth Kragh, Rudi

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Rapport

BT - Triple-spiralen

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Rusforth Kragh R. Triple-spiralen: en diskussion af Tom Schullers teori. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. (Skriftserie fra Erhvervs- og Voksenuddannelsesgruppen , Småskrift; Nr. 112 , 7).