Trends for projektledelse anno 2018

Jan Pries-Heje, Dirk Bredgaard Bucka-Lassen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskningpeer review

Resumé

TitelHvordan går det ProjektDanmark 2018? : Projektlederundersøgelsen 2018
RedaktørerDirk Bredgaard Bucka-Lassen, Mogens Frank Mikkelsen, Jan Pries-Heje, Keld Bødker
Udgivelses stedHørsholm
ForlagMannaz A/S
Publikationsdato2018
Sider6-7
Kapitel1
StatusUdgivet - 2018

Bibliografisk note

Pries-Heje, J., & Bucka-Lassen, D. B. (2018). Trends for projektledelse anno 2018. I D. B. Bucka-Lassen, M. F. Mikkelsen, J. Pries-Heje, & K. Bødker (red.), Hvordan går det ProjektDanmark 2018?: Projektlederundersøgelsen 2018 (s. 6-7). Hørsholm: Mannaz A/S.
Pries-Heje, Jan ; Bucka-Lassen, Dirk Bredgaard. / Trends for projektledelse anno 2018. Hvordan går det ProjektDanmark 2018?: Projektlederundersøgelsen 2018. red. / Dirk Bredgaard Bucka-Lassen ; Mogens Frank Mikkelsen ; Jan Pries-Heje ; Keld Bødker. Hørsholm : Mannaz A/S, 2018. s. 6-7
@inbook{2fe37f93eea042f5b974115ed7ffdc1d,
title = "Trends for projektledelse anno 2018",
abstract = "I dette kapitel sammenfatter vi kort de trends, vi kan se ud fra unders{\o}gelsen, s{\aa} de er lettilg{\ae}ngelige for den travle l{\ae}ser.",
author = "Jan Pries-Heje and Bucka-Lassen, {Dirk Bredgaard}",
note = "Strategisk samarbejde mellem Mannaz A/S og Roskilde Universitet (RUC) om at lave en unders{\o}gelse blandt projektledere i Danmark.",
year = "2018",
pages = "6--7",
editor = "Bucka-Lassen, {Dirk Bredgaard} and Mikkelsen, {Mogens Frank} and Jan Pries-Heje and Keld B{\o}dker",
booktitle = "Hvordan g{\aa}r det ProjektDanmark 2018?",
publisher = "Mannaz A/S",

Pries-Heje, J & Bucka-Lassen, DB 2018, Trends for projektledelse anno 2018. i DB Bucka-Lassen, MF Mikkelsen, J Pries-Heje & K Bødker (red), Hvordan går det ProjektDanmark 2018?: Projektlederundersøgelsen 2018. Mannaz A/S, Hørsholm, s. 6-7.

Trends for projektledelse anno 2018. / Pries-Heje, Jan; Bucka-Lassen, Dirk Bredgaard.

Hvordan går det ProjektDanmark 2018?: Projektlederundersøgelsen 2018. red. / Dirk Bredgaard Bucka-Lassen; Mogens Frank Mikkelsen; Jan Pries-Heje; Keld Bødker. Hørsholm : Mannaz A/S, 2018. s. 6-7.

TY - GEN

T1 - Trends for projektledelse anno 2018

AU - Pries-Heje, Jan

AU - Bucka-Lassen, Dirk Bredgaard

N1 - Strategisk samarbejde mellem Mannaz A/S og Roskilde Universitet (RUC) om at lave en undersøgelse blandt projektledere i Danmark.

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - I dette kapitel sammenfatter vi kort de trends, vi kan se ud fra undersøgelsen, så de er lettilgængelige for den travle læser.

AB - I dette kapitel sammenfatter vi kort de trends, vi kan se ud fra undersøgelsen, så de er lettilgængelige for den travle læser.

M3 - Bidrag til rapport

SP - 6

EP - 7

BT - Hvordan går det ProjektDanmark 2018?

A2 - Bucka-Lassen, Dirk Bredgaard

A2 - Mikkelsen, Mogens Frank

A2 - Pries-Heje, Jan

A2 - Bødker, Keld