Transnational politisk journalistik

• Journalistik
    • Nyhedsinstitution
    • Politisk kommunikation

Ørsten, M. (2004). Transnational politisk journalistik: Dansk EU-journalistik fra 1991-2001. (1. udgave udg.) Danmark: Roskilde Universitet. Skriftserie for Journalistik på RUC, Nr. 1
    Ørsten, Mark. / Transnational politisk journalistik : Dansk EU-journalistik fra 1991-2001. 1. udgave udg. Danmark : Roskilde Universitet, 2004. 468 s. (Skriftserie for Journalistik på RUC; Nr. 1).
    @phdthesis{f075afb052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Transnational politisk journalistik: Dansk EU-journalistik fra 1991-2001",
    abstract = "Transnational politisk journalistik beskriver udviklingen af dansk EU-journalistik i aviser s{\aa}vel som tv fra 1991-2001. Flere b{\o}ger har p{\aa} det seneste besk{\ae}ftiget sig med selvst{\ae}ndigg{\o}relsen af den politiske journalistik fra partier og stat, men disse har alle haft et overvejende fokus p{\aa} den national politisk. I transnational politisk journalistik rettes blikket i stedet mod den politiske journalistiks d{\ae}kning af EU.",
    keywords = "EU, Journalistik, Nyhedsinstitution, Politisk kommunikation, EU, Journalism, News Media, Political communication",
    author = "Mark {\O}rsten",
    year = "2004",
    isbn = "87-7349-610-3",
    publisher = "Roskilde Universitet",
    edition = "1. udgave",

Ørsten, M 2004, Transnational politisk journalistik: Dansk EU-journalistik fra 1991-2001. Skriftserie for Journalistik på RUC, nr. 1, 1. udgave udg, Roskilde Universitet, Danmark.

Transnational politisk journalistik : Dansk EU-journalistik fra 1991-2001. / Ørsten, Mark.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Transnational politisk journalistik

T2 - Dansk EU-journalistik fra 1991-2001

AU - Ørsten, Mark

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - Transnational politisk journalistik beskriver udviklingen af dansk EU-journalistik i aviser såvel som tv fra 1991-2001. Flere bøger har på det seneste beskæftiget sig med selvstændiggørelsen af den politiske journalistik fra partier og stat, men disse har alle haft et overvejende fokus på den national politisk. I transnational politisk journalistik rettes blikket i stedet mod den politiske journalistiks dækning af EU.

AB - Transnational politisk journalistik beskriver udviklingen af dansk EU-journalistik i aviser såvel som tv fra 1991-2001. Flere bøger har på det seneste beskæftiget sig med selvstændiggørelsen af den politiske journalistik fra partier og stat, men disse har alle haft et overvejende fokus på den national politisk. I transnational politisk journalistik rettes blikket i stedet mod den politiske journalistiks dækning af EU.

KW - EU

KW - Journalistik

KW - Nyhedsinstitution

KW - Politisk kommunikation

KW - EU

KW - Journalism

KW - News Media

KW - Political communication

M3 - Ph.d.-afhandling

SN - 87-7349-610-3

BT - Transnational politisk journalistik

PB - Roskilde Universitet

CY - Danmark

Ørsten M. Transnational politisk journalistik: Dansk EU-journalistik fra 1991-2001. 1. udgave udg. Danmark: Roskilde Universitet, 2004. 468 s. (Skriftserie for Journalistik på RUC; Nr. 1).