Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelAdult education and the labour market II
    RedaktørerHenning Salling Olesen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1996
    StatusUdgivet - 1996
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer39
    ISSN1395-6833

Olesen, H. S. (1996). Tower of babel or catwalk between cultures: research on adult education and labour market. I H. S. Olesen (red.), Adult education and the labour market II Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 39
    Olesen, Henning Salling. / Tower of babel or catwalk between cultures : research on adult education and labour market. Adult education and the labour market II. red. / Henning Salling Olesen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 39).
    @inbook{9b7a581052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Tower of babel or catwalk between cultures: research on adult education and labour market",
    author = "Olesen, {Henning Salling}",
    year = "1996",
    language = "English",
    editor = "Olesen, {Henning Salling}",
    booktitle = "Adult education and the labour market II",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Olesen, HS 1996, Tower of babel or catwalk between cultures: research on adult education and labour market. i HS Olesen (red.), Adult education and the labour market II. Roskilde Universitet, Roskilde, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 39.

Tower of babel or catwalk between cultures : research on adult education and labour market. / Olesen, Henning Salling.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Tower of babel or catwalk between cultures

T2 - research on adult education and labour market

AU - Olesen, Henning Salling

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Book chapter

BT - Adult education and the labour market II

A2 - Olesen, Henning Salling

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Olesen HS. Tower of babel or catwalk between cultures: research on adult education and labour market. I Olesen HS, red., Adult education and the labour market II. Roskilde: Roskilde Universitet. 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 39).