Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1992
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport
    Nummer85
    ISSN0106-3537

Buch-Hansen, M. (1992). Towards sustainable development and utilization of natural resources in arid and semi-arid rural areas of Africa: a case study from Kitui, Kenya. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, Nr. 85
    Buch-Hansen, Mogens. / Towards sustainable development and utilization of natural resources in arid and semi-arid rural areas of Africa : a case study from Kitui, Kenya. Roskilde : Roskilde Universitet, 1992. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport; Nr. 85).
    @book{2d9a9640a47b11db86e9000ea68e967b,
    title = "Towards sustainable development and utilization of natural resources in arid and semi-arid rural areas of Africa: a case study from Kitui, Kenya",
    author = "Mogens Buch-Hansen",
    year = "1992",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Buch-Hansen, M 1992, Towards sustainable development and utilization of natural resources in arid and semi-arid rural areas of Africa: a case study from Kitui, Kenya. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, nr. 85, Roskilde Universitet, Roskilde.

Towards sustainable development and utilization of natural resources in arid and semi-arid rural areas of Africa : a case study from Kitui, Kenya. / Buch-Hansen, Mogens.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1992.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Towards sustainable development and utilization of natural resources in arid and semi-arid rural areas of Africa

T2 - a case study from Kitui, Kenya

AU - Buch-Hansen, Mogens

PY - 1992

Y1 - 1992

M3 - Report

BT - Towards sustainable development and utilization of natural resources in arid and semi-arid rural areas of Africa

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Buch-Hansen M. Towards sustainable development and utilization of natural resources in arid and semi-arid rural areas of Africa: a case study from Kitui, Kenya. Roskilde: Roskilde Universitet, 1992. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport; Nr. 85).