Towards an integration of environmental and ecologyoriented technology policy

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedWien
    ForlagInterdisciplinary institute of environmental economics
    StatusUdgivet - 1997

Holm, J. (1997). Towards an integration of environmental and ecologyoriented technology policy. Wien: Interdisciplinary institute of environmental economics.
    Holm, Jesper. / Towards an integration of environmental and ecologyoriented technology policy. Wien : Interdisciplinary institute of environmental economics, 1997.
    @book{000a45b052d011db8236000ea68e967b,
    title = "Towards an integration of environmental and ecologyoriented technology policy",
    author = "Jesper Holm",
    year = "1997",
    language = "English",
    publisher = "Interdisciplinary institute of environmental economics",

Holm, J 1997, Towards an integration of environmental and ecologyoriented technology policy. Interdisciplinary institute of environmental economics, Wien.

Towards an integration of environmental and ecologyoriented technology policy. / Holm, Jesper.

Wien : Interdisciplinary institute of environmental economics, 1997.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Towards an integration of environmental and ecologyoriented technology policy

AU - Holm, Jesper

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Report

BT - Towards an integration of environmental and ecologyoriented technology policy

PB - Interdisciplinary institute of environmental economics

CY - Wien

Holm J. Towards an integration of environmental and ecologyoriented technology policy. Wien: Interdisciplinary institute of environmental economics, 1997.