Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
    TitelProceedings of the Workshop on Management of Innovation
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2004
    StatusUdgivet - 2004
    BegivenhedWorkshop on Mangement of Innovation: Are we looking at the right things - Vedbæk, Danmark
    Varighed: 7 jun. 20048 jun. 2004

Konference

KonferenceWorkshop on Mangement of Innovation: Are we looking at the right things
    LandDanmark
    ByVedbæk
    Periode07/06/200408/06/2004

Hugger, A. S. (2004). Towards a Framework of Technology Strategy and Its Application to Electronic Commerce. I Proceedings of the Workshop on Management of Innovation Roskilde Universitet.
    Hugger, Ada Scupola. / Towards a Framework of Technology Strategy and Its Application to Electronic Commerce. Proceedings of the Workshop on Management of Innovation. Roskilde Universitet, 2004.
    @inproceedings{6edc49e0aafd11db8289000ea68e967b,
    title = "Towards a Framework of Technology Strategy and Its Application to Electronic Commerce",
    author = "Hugger, {Ada Scupola}",
    year = "2004",
    language = "English",
    booktitle = "Proceedings of the Workshop on Management of Innovation",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Hugger, AS 2004, Towards a Framework of Technology Strategy and Its Application to Electronic Commerce. i Proceedings of the Workshop on Management of Innovation. Roskilde Universitet, Workshop on Mangement of Innovation: Are we looking at the right things, Vedbæk, Danmark, 07/06/2004.

Towards a Framework of Technology Strategy and Its Application to Electronic Commerce. / Hugger, Ada Scupola.

TY - GEN

T1 - Towards a Framework of Technology Strategy and Its Application to Electronic Commerce

AU - Hugger, Ada Scupola

PY - 2004