Tolkning og erfaring

NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer40
    ISSN1395-6833

Andersen, A. S. (1996). Tolkning og erfaring: om nogle præmisser for erfaringstolkning i undervisning og for tolkning af erfaringsorienterede undervisningsforløb. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 40
    Andersen, Anders Siig. / Tolkning og erfaring : om nogle præmisser for erfaringstolkning i undervisning og for tolkning af erfaringsorienterede undervisningsforløb. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 40).
    @phdthesis{dfa70ab052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Tolkning og erfaring: om nogle pr{\ae}misser for erfaringstolkning i undervisning og for tolkning af erfaringsorienterede undervisningsforl{\o}b",
    author = "Andersen, {Anders Siig}",
    year = "1996",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, AS 1996, Tolkning og erfaring: om nogle præmisser for erfaringstolkning i undervisning og for tolkning af erfaringsorienterede undervisningsforløb. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 40, Roskilde Universitet, Roskilde.

Tolkning og erfaring : om nogle præmisser for erfaringstolkning i undervisning og for tolkning af erfaringsorienterede undervisningsforløb. / Andersen, Anders Siig.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Tolkning og erfaring

T2 - om nogle præmisser for erfaringstolkning i undervisning og for tolkning af erfaringsorienterede undervisningsforløb

AU - Andersen, Anders Siig

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Tolkning og erfaring

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Andersen AS. Tolkning og erfaring: om nogle præmisser for erfaringstolkning i undervisning og for tolkning af erfaringsorienterede undervisningsforløb. Roskilde: Roskilde Universitet, 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 40).