TOK modellering af træers vækst under påvirkning af ozon

Glenn Møller-Holst, Marina Johannessen, Birthe Nielsen, Bettina Sørensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1995
    NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer301
    ISSN0106-6242

Møller-Holst, G., Johannessen, M., Nielsen, B., & Sørensen, B. (1995). TOK modellering af træers vækst under påvirkning af ozon. Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 301
    Møller-Holst, Glenn ; Johannessen, Marina ; Nielsen, Birthe ; Sørensen, Bettina. / TOK modellering af træers vækst under påvirkning af ozon. Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 301).
    @book{691b276052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "TOK modellering af tr{\ae}ers v{\ae}kst under p{\aa}virkning af ozon",
    author = "Glenn M{\o}ller-Holst and Marina Johannessen and Birthe Nielsen and Bettina S{\o}rensen",
    year = "1995",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Møller-Holst, G, Johannessen, M, Nielsen, B & Sørensen, B 1995, TOK modellering af træers vækst under påvirkning af ozon. Tekster fra IMFUFA, nr. 301, Roskilde Universitet, Roskilde.

TOK modellering af træers vækst under påvirkning af ozon. / Møller-Holst, Glenn; Johannessen, Marina; Nielsen, Birthe; Sørensen, Bettina.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 301).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - TOK modellering af træers vækst under påvirkning af ozon

AU - Møller-Holst, Glenn

AU - Johannessen, Marina

AU - Nielsen, Birthe

AU - Sørensen, Bettina

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Rapport

BT - TOK modellering af træers vækst under påvirkning af ozon

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Møller-Holst G, Johannessen M, Nielsen B, Sørensen B. TOK modellering af træers vækst under påvirkning af ozon. Roskilde: Roskilde Universitet, 1995. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 301).