Tingenes politik

Studiet af den materielle verden i et konstruktivistisk perspektiv

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelKonstruktive bidrag : Om teori og metode i konstruktivistisk videnskab
    RedaktørerKarina Sehested, Allan Dreyer Hansen
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2003
    Sider66-98
    StatusUdgivet - 2003

Jæger, B. (2003). Tingenes politik: Studiet af den materielle verden i et konstruktivistisk perspektiv. I K. Sehested, & A. D. Hansen (red.), Konstruktive bidrag: Om teori og metode i konstruktivistisk videnskab (s. 66-98). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Jæger, Birgit. / Tingenes politik : Studiet af den materielle verden i et konstruktivistisk perspektiv. Konstruktive bidrag: Om teori og metode i konstruktivistisk videnskab. red. / Karina Sehested ; Allan Dreyer Hansen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003. s. 66-98
    @inbook{88cc4e4052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Tingenes politik: Studiet af den materielle verden i et konstruktivistisk perspektiv",
    author = "Birgit J{\ae}ger",
    year = "2003",
    pages = "66--98",
    editor = "Karina Sehested and Hansen, {Allan Dreyer}",
    booktitle = "Konstruktive bidrag",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Jæger, B 2003, Tingenes politik: Studiet af den materielle verden i et konstruktivistisk perspektiv. i K Sehested & AD Hansen (red), Konstruktive bidrag: Om teori og metode i konstruktivistisk videnskab. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 66-98.

Tingenes politik : Studiet af den materielle verden i et konstruktivistisk perspektiv. / Jæger, Birgit.

Konstruktive bidrag: Om teori og metode i konstruktivistisk videnskab. red. / Karina Sehested; Allan Dreyer Hansen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003. s. 66-98.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Tingenes politik

T2 - Studiet af den materielle verden i et konstruktivistisk perspektiv