Publikation: KonferencebidragPaperForskning

OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato2005
    StatusUdgivet - 2005
    BegivenhedESREA Biography and Life History Network 2005: Biographical research and practice as a setting for personal change - Anghiari, Italien
    Varighed: 3 mar. 20056 mar. 2005

Konference

KonferenceESREA Biography and Life History Network 2005: Biographical research and practice as a setting for personal change
    LandItalien
    ByAnghiari
    Periode03/03/200506/03/2005

Schmidt, C. (2005). 'Time' as a key to understand the proces of professionalization for pedagogue students. Afhandling præsenteret på ESREA Biography and Life History Network 2005: Biographical research and practice as a setting for personal change, Anghiari, Italien.
      Schmidt, Camilla. / 'Time' as a key to understand the proces of professionalization for pedagogue students. Afhandling præsenteret på ESREA Biography and Life History Network 2005: Biographical research and practice as a setting for personal change, Anghiari, Italien.10 s.
      @conference{55fb796052af11dbae81000ea68e967b,
      title = "'Time' as a key to understand the proces of professionalization for pedagogue students",
      abstract = "Tid som metodologisk greb til at forst{\aa} professionaliseringsprocesser for p{\ae}dagogstuderende",
      keywords = "Time, narrativity, professionalization",
      author = "Camilla Schmidt",
      year = "2005",
      language = "English",
      note = "null ; Conference date: 03-03-2005 Through 06-03-2005",

Schmidt, C 2005, ''Time' as a key to understand the proces of professionalization for pedagogue students' Paper fremlagt ved ESREA Biography and Life History Network 2005: Biographical research and practice as a setting for personal change, Anghiari, Italien, 03/03/2005 - 06/03/2005, .

'Time' as a key to understand the proces of professionalization for pedagogue students. / Schmidt, Camilla.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - 'Time' as a key to understand the proces of professionalization for pedagogue students

AU - Schmidt, Camilla

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - Tid som metodologisk greb til at forstå professionaliseringsprocesser for pædagogstuderende

AB - Tid som metodologisk greb til at forstå professionaliseringsprocesser for pædagogstuderende

KW - Time, narrativity, professionalization

M3 - Paper

Schmidt C. 'Time' as a key to understand the proces of professionalization for pedagogue students. 2005. Afhandling præsenteret på ESREA Biography and Life History Network 2005: Biographical research and practice as a setting for personal change, Anghiari, Italien.