Tiltræk nye brugere via netværkskommunikation og nye kulturaktiviteter

Roy Langer

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

OriginalsprogEngelsk
    TitelDet integrerede bibliotek : Nye roller til skolen og biblioteket. En kogebog
    RedaktørerMona C. Madsen
    ForlagBibliotekarforbundet
    Publikationsdato2006
    ISBN (Trykt)87-90846-25-6
    ISBN (Elektronisk)87-90849-27-2
    StatusUdgivet - 2006

Langer, R. (2006). Tiltræk nye brugere via netværkskommunikation og nye kulturaktiviteter. I M. C. Madsen (red.), Det integrerede bibliotek: Nye roller til skolen og biblioteket. En kogebog Bibliotekarforbundet.
    Langer, Roy. / Tiltræk nye brugere via netværkskommunikation og nye kulturaktiviteter. Det integrerede bibliotek: Nye roller til skolen og biblioteket. En kogebog. red. / Mona C. Madsen. Bibliotekarforbundet, 2006.
    @inbook{9f4b2ed052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Tiltr{\ae}k nye brugere via netv{\ae}rkskommunikation og nye kulturaktiviteter",
    author = "Roy Langer",
    year = "2006",
    language = "English",
    isbn = "87-90846-25-6",
    editor = "Madsen, {Mona C.}",
    booktitle = "Det integrerede bibliotek",
    publisher = "Bibliotekarforbundet",

Langer, R 2006, Tiltræk nye brugere via netværkskommunikation og nye kulturaktiviteter. i MC Madsen (red.), Det integrerede bibliotek: Nye roller til skolen og biblioteket. En kogebog. Bibliotekarforbundet.

Tiltræk nye brugere via netværkskommunikation og nye kulturaktiviteter. / Langer, Roy.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Tiltræk nye brugere via netværkskommunikation og nye kulturaktiviteter

AU - Langer, Roy