Vibeke Andersen, Tania Christensen, Marie Louise Sederberg, Finn M. Sommer

Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    StatusUdgivet - 2000

Andersen, V., Christensen, T., Sederberg, M. L., & Sommer, F. M. (2000). Tillidsvalgte under krydspres: undersøgelse af udviklingstendencer i tillidsvalgtes funktion på private og offentlige arbejdspladser. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Andersen, Vibeke ; Christensen, Tania ; Sederberg, Marie Louise ; Sommer, Finn M. / Tillidsvalgte under krydspres : undersøgelse af udviklingstendencer i tillidsvalgtes funktion på private og offentlige arbejdspladser. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2000.
    @book{db9bce9052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Tillidsvalgte under krydspres: unders{\o}gelse af udviklingstendencer i tillidsvalgtes funktion p{\aa} private og offentlige arbejdspladser",
    author = "Vibeke Andersen and Tania Christensen and Sederberg, {Marie Louise} and Sommer, {Finn M.}",
    year = "2000",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Tillidsvalgte under krydspres : undersøgelse af udviklingstendencer i tillidsvalgtes funktion på private og offentlige arbejdspladser. / Andersen, Vibeke; Christensen, Tania; Sederberg, Marie Louise; Sommer, Finn M.

Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2000.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Tillidsvalgte under krydspres

T2 - undersøgelse af udviklingstendencer i tillidsvalgtes funktion på private og offentlige arbejdspladser