Tillidsrepræsentanter i et forandret sundhedsfelt

Fællesrapport

Annegrethe Ahrenkiel, Tage Bild, Betina Dybbroe, Anne-Mette Hjalager, Morten Lassen, Finn M. Sommer

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Trykt)978-87-7349-712-8
    StatusUdgivet - 2007

• Fagbevægelse
    • tillidsrepræsentanter
    • sundhedssektor
    • sygeplejersker
    • Dansk Sygeplejeråd

Ahrenkiel, A., Bild, T., Dybbroe, B., Hjalager, A-M., Lassen, M., & Sommer, F. M. (2007). Tillidsrepræsentanter i et forandret sundhedsfelt: Fællesrapport. København: Roskilde Universitet.
    Ahrenkiel, Annegrethe ; Bild, Tage ; Dybbroe, Betina ; Hjalager, Anne-Mette ; Lassen, Morten ; Sommer, Finn M. / Tillidsrepræsentanter i et forandret sundhedsfelt : Fællesrapport. København : Roskilde Universitet, 2007. 50 s.
    @book{f350a470cf3f11dcaf2a000ea68e967b,
    title = "Tillidsrepr{\ae}sentanter i et forandret sundhedsfelt: F{\ae}llesrapport",
    abstract = "Rapporten freml{\ae}gger hovedresultater af en kvantitativ og en kvalitativ unders{\o}gelse af, hvilke udfordringer de mange og store forandringer i sundhedssektoren stiller til Dansk Sygeplejer{\aa}ds tillidsrepr{\ae}sentanter og Dansk Sygeplejer{\aa}d. Ud over denne publikation er unders{\o}gelsens resultater fremlagt i f{\o}lgende to publikationer: Tage Bild, Anne-Mette Hjalager og Morten Lassen: Tillidsrepr{\ae}sentanter i DSR - mellem nuets styrke og morgendagens trusler. Dansk Sygeplejer{\aa}d, Aalborg Universitet og Roskilde Universitetscenter 2007. Annegrethe Ahrenkiel, Betina Dybbroe og Finn M. Sommer: Tillidsrepr{\ae}sentanter i DSR - udfordringer og svar. Dansk Sygeplejer{\aa}d, Aalborg Universitet og Roskilde Universitetscenter 2007.",
    keywords = "Fagbev{\ae}gelse, tillidsrepr{\ae}sentanter, sundhedssektor, sygeplejersker, Dansk Sygeplejer{\aa}d",
    author = "Annegrethe Ahrenkiel and Tage Bild and Betina Dybbroe and Anne-Mette Hjalager and Morten Lassen and Sommer, {Finn M.}",
    year = "2007",
    isbn = "978-87-7349-712-8",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Ahrenkiel, A, Bild, T, Dybbroe, B, Hjalager, A-M, Lassen, M & Sommer, FM 2007, Tillidsrepræsentanter i et forandret sundhedsfelt: Fællesrapport. Roskilde Universitet, København.

Tillidsrepræsentanter i et forandret sundhedsfelt : Fællesrapport. / Ahrenkiel, Annegrethe; Bild, Tage; Dybbroe, Betina; Hjalager, Anne-Mette; Lassen, Morten; Sommer, Finn M.

København : Roskilde Universitet, 2007. 50 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Tillidsrepræsentanter i et forandret sundhedsfelt

T2 - Fællesrapport

AU - Ahrenkiel, Annegrethe

AU - Bild, Tage

AU - Dybbroe, Betina

AU - Hjalager, Anne-Mette

AU - Lassen, Morten

AU - Sommer, Finn M.

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Rapporten fremlægger hovedresultater af en kvantitativ og en kvalitativ undersøgelse af, hvilke udfordringer de mange og store forandringer i sundhedssektoren stiller til Dansk Sygeplejeråds tillidsrepræsentanter og Dansk Sygeplejeråd. Ud over denne publikation er undersøgelsens resultater fremlagt i følgende to publikationer: Tage Bild, Anne-Mette Hjalager og Morten Lassen: Tillidsrepræsentanter i DSR - mellem nuets styrke og morgendagens trusler. Dansk Sygeplejeråd, Aalborg Universitet og Roskilde Universitetscenter 2007. Annegrethe Ahrenkiel, Betina Dybbroe og Finn M. Sommer: Tillidsrepræsentanter i DSR - udfordringer og svar. Dansk Sygeplejeråd, Aalborg Universitet og Roskilde Universitetscenter 2007.

AB - Rapporten fremlægger hovedresultater af en kvantitativ og en kvalitativ undersøgelse af, hvilke udfordringer de mange og store forandringer i sundhedssektoren stiller til Dansk Sygeplejeråds tillidsrepræsentanter og Dansk Sygeplejeråd. Ud over denne publikation er undersøgelsens resultater fremlagt i følgende to publikationer: Tage Bild, Anne-Mette Hjalager og Morten Lassen: Tillidsrepræsentanter i DSR - mellem nuets styrke og morgendagens trusler. Dansk Sygeplejeråd, Aalborg Universitet og Roskilde Universitetscenter 2007. Annegrethe Ahrenkiel, Betina Dybbroe og Finn M. Sommer: Tillidsrepræsentanter i DSR - udfordringer og svar. Dansk Sygeplejeråd, Aalborg Universitet og Roskilde Universitetscenter 2007.

KW - Fagbevægelse

KW - tillidsrepræsentanter

KW - sundhedssektor

KW - sygeplejersker

KW - Dansk Sygeplejeråd

M3 - Bog

SN - 978-87-7349-712-8

BT - Tillidsrepræsentanter i et forandret sundhedsfelt

PB - Roskilde Universitet

CY - København

Ahrenkiel A, Bild T, Dybbroe B, Hjalager A-M, Lassen M, Sommer FM. Tillidsrepræsentanter i et forandret sundhedsfelt: Fællesrapport. København: Roskilde Universitet, 2007. 50 s.