Tillidsrepræsentanter i DSR - udfordringer og svar

Rapport fra observationer, interview og forskningsværksteder

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Udgivelses stedKøbenhavn
    Vol/bind1
    ISBN (Trykt)978-87-7349-711-1
    StatusUdgivet - 2007

• Fagbevægelse
    • tillidsrepræsentanter
    • sundhedssektor
    • sygeplejersker
    • Dansk Sygeplejeråd

@book{5c6c2c20cf3d11dcaf2a000ea68e967b,
    title = "Tillidsrepr{\ae}sentanter i DSR - udfordringer og svar: Rapport fra observationer, interview og forskningsv{\ae}rksteder",
    abstract = "Bogen freml{\ae}gger resultaterne af en unders{\o}gelse af, hvilke udfordringer de senere {\aa}rs mange og store forandringer i sundhedssektoren stiller til Dansk Sygeplejer{\aa}ds tillidsrepr{\ae}sentanter og Dansk Sygeplejer{\aa}d. Unders{\o}gelsen best{\aa}r af b{\aa}de en kvalitativ og en kvantitativ analyse. Unders{\o}gelsens resultater er fremlagt i tre rapporter. Ud over denne rapport er publiceret: Tage Bild, Anne-Mette Hjalager og Morten Lassen: Tillidsrepr{\ae}sentanter i DSR - mellem nuets styrke og morgendagens trusler. Dansk Sygplejer{\aa}d, Aalborg Universitet og Roskilde Universitetscenter 2007. Annegrethe Ahrenkiel, Tage Bild, Betina Dybbroe, Anne-Mette Hjalager, Morten Lassen og Finn M. Sommer: Tillidsrepr{\ae}sentanter i et forandret sundhedsfelt. Dansk Sygeplejer{\aa}d, Aalborg Universitet og Roskilde Universitetscenter 2007.",
    keywords = "Fagbev{\ae}gelse, tillidsrepr{\ae}sentanter, sundhedssektor, sygeplejersker, Dansk Sygeplejer{\aa}d",
    author = "Annegrethe Ahrenkiel and Betina Dybbroe and Sommer, {Finn M.}",
    year = "2007",
    isbn = "978-87-7349-711-1",
    volume = "1",

TY - BOOK

T1 - Tillidsrepræsentanter i DSR - udfordringer og svar

T2 - Rapport fra observationer, interview og forskningsværksteder

AU - Ahrenkiel, Annegrethe

AU - Dybbroe, Betina

AU - Sommer, Finn M.

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Bogen fremlægger resultaterne af en undersøgelse af, hvilke udfordringer de senere års mange og store forandringer i sundhedssektoren stiller til Dansk Sygeplejeråds tillidsrepræsentanter og Dansk Sygeplejeråd. Undersøgelsen består af både en kvalitativ og en kvantitativ analyse. Undersøgelsens resultater er fremlagt i tre rapporter. Ud over denne rapport er publiceret: Tage Bild, Anne-Mette Hjalager og Morten Lassen: Tillidsrepræsentanter i DSR - mellem nuets styrke og morgendagens trusler. Dansk Sygplejeråd, Aalborg Universitet og Roskilde Universitetscenter 2007. Annegrethe Ahrenkiel, Tage Bild, Betina Dybbroe, Anne-Mette Hjalager, Morten Lassen og Finn M. Sommer: Tillidsrepræsentanter i et forandret sundhedsfelt. Dansk Sygeplejeråd, Aalborg Universitet og Roskilde Universitetscenter 2007.

AB - Bogen fremlægger resultaterne af en undersøgelse af, hvilke udfordringer de senere års mange og store forandringer i sundhedssektoren stiller til Dansk Sygeplejeråds tillidsrepræsentanter og Dansk Sygeplejeråd. Undersøgelsen består af både en kvalitativ og en kvantitativ analyse. Undersøgelsens resultater er fremlagt i tre rapporter. Ud over denne rapport er publiceret: Tage Bild, Anne-Mette Hjalager og Morten Lassen: Tillidsrepræsentanter i DSR - mellem nuets styrke og morgendagens trusler. Dansk Sygplejeråd, Aalborg Universitet og Roskilde Universitetscenter 2007. Annegrethe Ahrenkiel, Tage Bild, Betina Dybbroe, Anne-Mette Hjalager, Morten Lassen og Finn M. Sommer: Tillidsrepræsentanter i et forandret sundhedsfelt. Dansk Sygeplejeråd, Aalborg Universitet og Roskilde Universitetscenter 2007.

KW - Fagbevægelse

KW - tillidsrepræsentanter