Tillid som en ledelsesteknologi: Tillidens instrumentalisering

Martin Lund Petersen, Kristian Rune Hansen

Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

Bidragets oversatte titelTillid som en ledelsesteknologi: Tillidens instrumentalisering
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2014
StatusUdgivet - 2014
BegivenhedDet Danske Ledelsesakademis Konference : Meningsskabelse, tillid og frihed – udfordringer i moderne ledelse - Roskilde University, Roskilde, Danmark
Varighed: 1 dec. 20142 dec. 2014

Konference

KonferenceDet Danske Ledelsesakademis Konference
LokationRoskilde University
LandDanmark
ByRoskilde
Periode01/12/201402/12/2014

• Tillid
  • Kontrol
  • Management
  • game theory
  • Kontrakter

Petersen, M. L., & Hansen, K. R. (2014). Trust as a management technology: the instrumentalization of trust. Afhandling præsenteret på Det Danske Ledelsesakademis Konference , Roskilde, Danmark.
Petersen, Martin Lund ; Hansen, Kristian Rune. / Trust as a management technology : the instrumentalization of trust. Afhandling præsenteret på Det Danske Ledelsesakademis Konference , Roskilde, Danmark.
@conference{dc35d666f0d548f6a984df47c8b1a7fb,
title = "Trust as a management technology: the instrumentalization of trust",
keywords = "Tillid, Kontrol, Management, game theory, Kontrakter",
author = "Petersen, {Martin Lund} and Hansen, {Kristian Rune}",
year = "2014",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 01-12-2014 Through 02-12-2014",

Petersen, ML & Hansen, KR 2014, 'Trust as a management technology: the instrumentalization of trust' Paper fremlagt ved Det Danske Ledelsesakademis Konference , Roskilde, Danmark, 01/12/2014 - 02/12/2014, .

Trust as a management technology : the instrumentalization of trust. / Petersen, Martin Lund; Hansen, Kristian Rune.

Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Trust as a management technology

T2 - the instrumentalization of trust

AU - Petersen, Martin Lund

AU - Hansen, Kristian Rune

PY - 2014

Y1 - 2014

KW - Tillid

KW - Kontrol

KW - Management

KW - game theory

KW - Kontrakter

M3 - Paper

Petersen ML, Hansen KR. Trust as a management technology: the instrumentalization of trust. 2014. Afhandling præsenteret på Det Danske Ledelsesakademis Konference , Roskilde, Danmark.