Tillid og mistillid i børns liv

en kvantitativ undersøgelse af børns erfaringer, oplevelser og reaktioner

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  Resumé

  Denne rapport præsenterer resultaterne fra delprojekt 4 i forskningsprojektet Tillid i socialt arbejde med børn og unge. Projektet er støttet af Det Frie Forskningsråd og ledes af professor i Socialvidenskab Hanne Warming, Institut for Samfund og Globalisering på Roskilde Universitet (for yderligere information om projektet, se www.tillid.ruc.dk). Delprojekt 4 er baseret på en kvantitativ spørgeskemaundersøgelse blandt lidt over 600 børn i 6., 7. og 8. klasse i Danmark, og er udført af Hanne Warming i samarbejde med studentermedhjælpere Manon Lavaud og Kristine Lagoni.
  OriginalsprogDansk
  ForlagRoskilde Universitet
  Antal sider274
  ISBN (Trykt)978-87-7349-840-8
  StatusUdgivet - 2013

  Citer dette

  @book{6b09e83336ca42819910d6c74aa857da,
  title = "Tillid og mistillid i b{\o}rns liv: en kvantitativ unders{\o}gelse af b{\o}rns erfaringer, oplevelser og reaktioner",
  abstract = "Denne rapport pr{\ae}senterer resultaterne fra delprojekt 4 i forskningsprojektet Tillid i socialt arbejde med b{\o}rn og unge. Projektet er st{\o}ttet af Det Frie Forskningsr{\aa}d og ledes af professor i Socialvidenskab Hanne Warming, Institut for Samfund og Globalisering p{\aa} Roskilde Universitet (for yderligere information om projektet, se www.tillid.ruc.dk). Delprojekt 4 er baseret p{\aa} en kvantitativ sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse blandt lidt over 600 b{\o}rn i 6., 7. og 8. klasse i Danmark, og er udf{\o}rt af Hanne Warming i samarbejde med studentermedhj{\ae}lpere Manon Lavaud og Kristine Lagoni.",
  author = "Hanne Warming and Kristine Lagoni and Lavaud, {Manon Alice}",
  year = "2013",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-7349-840-8",
  publisher = "Roskilde Universitet",

  }

  Tillid og mistillid i børns liv : en kvantitativ undersøgelse af børns erfaringer, oplevelser og reaktioner. / Warming, Hanne; Lagoni, Kristine; Lavaud, Manon Alice.

  Roskilde Universitet, 2013. 274 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  TY - RPRT

  T1 - Tillid og mistillid i børns liv

  T2 - en kvantitativ undersøgelse af børns erfaringer, oplevelser og reaktioner

  AU - Warming, Hanne

  AU - Lagoni, Kristine

  AU - Lavaud, Manon Alice

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Denne rapport præsenterer resultaterne fra delprojekt 4 i forskningsprojektet Tillid i socialt arbejde med børn og unge. Projektet er støttet af Det Frie Forskningsråd og ledes af professor i Socialvidenskab Hanne Warming, Institut for Samfund og Globalisering på Roskilde Universitet (for yderligere information om projektet, se www.tillid.ruc.dk). Delprojekt 4 er baseret på en kvantitativ spørgeskemaundersøgelse blandt lidt over 600 børn i 6., 7. og 8. klasse i Danmark, og er udført af Hanne Warming i samarbejde med studentermedhjælpere Manon Lavaud og Kristine Lagoni.

  AB - Denne rapport præsenterer resultaterne fra delprojekt 4 i forskningsprojektet Tillid i socialt arbejde med børn og unge. Projektet er støttet af Det Frie Forskningsråd og ledes af professor i Socialvidenskab Hanne Warming, Institut for Samfund og Globalisering på Roskilde Universitet (for yderligere information om projektet, se www.tillid.ruc.dk). Delprojekt 4 er baseret på en kvantitativ spørgeskemaundersøgelse blandt lidt over 600 børn i 6., 7. og 8. klasse i Danmark, og er udført af Hanne Warming i samarbejde med studentermedhjælpere Manon Lavaud og Kristine Lagoni.

  M3 - Rapport

  SN - 978-87-7349-840-8

  BT - Tillid og mistillid i børns liv

  PB - Roskilde Universitet

  ER -