Tillid og mistillid i børns liv

en kvantitativ undersøgelse af børns erfaringer, oplevelser og reaktioner

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Trykt)978-87-7349-840-8
    StatusUdgivet - 2013

@book{6b09e83336ca42819910d6c74aa857da,
    title = "Tillid og mistillid i b{\o}rns liv: en kvantitativ unders{\o}gelse af b{\o}rns erfaringer, oplevelser og reaktioner",
    abstract = "Denne rapport pr{\ae}senterer resultaterne fra delprojekt 4 i forskningsprojektet Tillid i socialt arbejde med b{\o}rn og unge. Projektet er st{\o}ttet af Det Frie Forskningsr{\aa}d og ledes af professor i Socialvidenskab Hanne Warming, Institut for Samfund og Globalisering p{\aa} Roskilde Universitet (for yderligere information om projektet, se www.tillid.ruc.dk). Delprojekt 4 er baseret p{\aa} en kvantitativ sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse blandt lidt over 600 b{\o}rn i 6., 7. og 8. klasse i Danmark, og er udf{\o}rt af Hanne Warming i samarbejde med studentermedhj{\ae}lpere Manon Lavaud og Kristine Lagoni.",
    author = "Hanne Warming and Kristine Lagoni and Lavaud, {Manon Alice}",
    year = "2013",
    isbn = "978-87-7349-840-8",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Tillid og mistillid i børns liv : en kvantitativ undersøgelse af børns erfaringer, oplevelser og reaktioner. / Warming, Hanne; Lagoni, Kristine; Lavaud, Manon Alice.

Roskilde Universitet, 2013. 274 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Tillid og mistillid i børns liv

T2 - en kvantitativ undersøgelse af børns erfaringer, oplevelser og reaktioner

AU - Warming, Hanne

AU - Lagoni, Kristine

AU - Lavaud, Manon Alice

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Denne rapport præsenterer resultaterne fra delprojekt 4 i forskningsprojektet Tillid i socialt arbejde med børn og unge. Projektet er støttet af Det Frie Forskningsråd og ledes af professor i Socialvidenskab Hanne Warming, Institut for Samfund og Globalisering på Roskilde Universitet (for yderligere information om projektet, se www.tillid.ruc.dk). Delprojekt 4 er baseret på en kvantitativ spørgeskemaundersøgelse blandt lidt over 600 børn i 6., 7. og 8. klasse i Danmark, og er udført af Hanne Warming i samarbejde med studentermedhjælpere Manon Lavaud og Kristine Lagoni.

AB - Denne rapport præsenterer resultaterne fra delprojekt 4 i forskningsprojektet Tillid i socialt arbejde med børn og unge. Projektet er støttet af Det Frie Forskningsråd og ledes af professor i Socialvidenskab Hanne Warming, Institut for Samfund og Globalisering på Roskilde Universitet (for yderligere information om projektet, se www.tillid.ruc.dk). Delprojekt 4 er baseret på en kvantitativ spørgeskemaundersøgelse blandt lidt over 600 børn i 6., 7. og 8. klasse i Danmark, og er udført af Hanne Warming i samarbejde med studentermedhjælpere Manon Lavaud og Kristine Lagoni.

M3 - Rapport

SN - 978-87-7349-840-8