Til-pasning?

• professionsbachelor
  • integreret institution

@book{fd4ebec4a9db44a2aa4055ac71bf55a8,
title = "Til-pasning?: At v{\ae}re nyuddannet p{\ae}dagog og professionsbachelor i 0-6 {\aa}rs institutioner: f{\o}rste delrapport i forskningsprojektet {"}Professionsbachelorisering i et vadested{"}",
abstract = "Vi freml{\ae}gger her f{\o}rste del af unders{\o}gelsen af projektet Professionsbachelorisering i et vadested. Det er en unders{\o}gelse af, hvilke orienteringer og strategier nyuddannede p{\ae}dagoger (uddannet i maksimalt 1 ½ {\aa}r) anl{\ae}gger i forhold til at indtage og bestride deres arbejde, og hvordan s{\aa}danne orienteringer og strategier indg{\aa}r i udviklinger, afviklinger og reproduktioner af det p{\ae}dagogiske arbejde. Vi unders{\o}ger her det p{\ae}dagogiske arbejde, som det foreg{\aa}r a) i de integrerede institutioner med de mindste b{\o}rn, dvs. 0‐6 {\aa}rs institutioner, b) i klub og c) i SFO. I denne delrapport er det arbejdet i de integrerede institutioner, der unders{\o}ges.",
keywords = "nyuddannet, p{\ae}dagog, professionsbachelor, integreret institution",
author = "B{\o}je, {Jakob Ditlev} and Nielsen, {Steen Baag{\o}e}",
year = "2011",
isbn = "978-87-7349-777-7",
publisher = "Roskilde Universitet",

Til-pasning? At være nyuddannet pædagog og professionsbachelor i 0-6 års institutioner: første delrapport i forskningsprojektet "Professionsbachelorisering i et vadested". / Bøje, Jakob Ditlev; Nielsen, Steen Baagøe.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2011. 85 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Til-pasning?

T2 - At være nyuddannet pædagog og professionsbachelor i 0-6 års institutioner: første delrapport i forskningsprojektet "Professionsbachelorisering i et vadested"

AU - Bøje, Jakob Ditlev

AU - Nielsen, Steen Baagøe

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Vi fremlægger her første del af undersøgelsen af projektet Professionsbachelorisering i et vadested. Det er en undersøgelse af, hvilke orienteringer og strategier nyuddannede pædagoger (uddannet i maksimalt 1 ½ år) anlægger i forhold til at indtage og bestride deres arbejde, og hvordan sådanne orienteringer og strategier indgår i udviklinger, afviklinger og reproduktioner af det pædagogiske arbejde. Vi undersøger her det pædagogiske arbejde, som det foregår a) i de integrerede institutioner med de mindste børn, dvs. 0‐6 års institutioner, b) i klub og c) i SFO. I denne delrapport er det arbejdet i de integrerede institutioner, der undersøges.

AB - Vi fremlægger her første del af undersøgelsen af projektet Professionsbachelorisering i et vadested. Det er en undersøgelse af, hvilke orienteringer og strategier nyuddannede pædagoger (uddannet i maksimalt 1 ½ år) anlægger i forhold til at indtage og bestride deres arbejde, og hvordan sådanne orienteringer og strategier indgår i udviklinger, afviklinger og reproduktioner af det pædagogiske arbejde. Vi undersøger her det pædagogiske arbejde, som det foregår a) i de integrerede institutioner med de mindste børn, dvs. 0‐6 års institutioner, b) i klub og c) i SFO. I denne delrapport er det arbejdet i de integrerede institutioner, der undersøges.

KW - nyuddannet

KW - pædagog