Til møde

Seks hverdagsfortællinger om tillidsrepræsentantarbejdet i BUPL

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Trykt)978-87-7349-758-6
    StatusUdgivet - 2010

• tillidsrepræsentanter
    • pædagogarbejde
    • BUPL

@book{c60cfaf03b0c11dfb682000ea68e967b,
    title = "Til m{\o}de: Seks hverdagsfort{\ae}llinger om tillidsrepr{\ae}sentantarbejdet i BUPL",
    abstract = "Bogen pr{\ae}senterer et detaljeret billede af tillidsrepr{\ae}sentanters forskellige m{\o}deaktiviteter og giver en indsigt i tillidsrepr{\ae}sentanternes erfaringer, hverdag, funktion og prioriteringer. Den ligger i forl{\ae}ngelse af en tidligere publikation: {"}Mellem engagement og afmagt. Tillidsrepr{\ae}sentant i BUPL - i dag og i morgen{"}.",
    keywords = "tillidsrepr{\ae}sentanter, p{\ae}dagogarbejde, BUPL",
    author = "Annegrethe Ahrenkiel and Nielsen, {Birger Steen} and Camilla Schmidt and Sommer, {Finn M.} and Niels Warring",
    year = "2010",
    isbn = "978-87-7349-758-6",
    publisher = "Roskilde Universitet",

TY - BOOK

T1 - Til møde

T2 - Seks hverdagsfortællinger om tillidsrepræsentantarbejdet i BUPL

AU - Ahrenkiel, Annegrethe

AU - Nielsen, Birger Steen

AU - Schmidt, Camilla

AU - Sommer, Finn M.

AU - Warring, Niels

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Bogen præsenterer et detaljeret billede af tillidsrepræsentanters forskellige mødeaktiviteter og giver en indsigt i tillidsrepræsentanternes erfaringer, hverdag, funktion og prioriteringer. Den ligger i forlængelse af en tidligere publikation: "Mellem engagement og afmagt. Tillidsrepræsentant i BUPL - i dag og i morgen".

AB - Bogen præsenterer et detaljeret billede af tillidsrepræsentanters forskellige mødeaktiviteter og giver en indsigt i tillidsrepræsentanternes erfaringer, hverdag, funktion og prioriteringer. Den ligger i forlængelse af en tidligere publikation: "Mellem engagement og afmagt. Tillidsrepræsentant i BUPL - i dag og i morgen".

KW - tillidsrepræsentanter

KW - pædagogarbejde