Til bunds i metropolen: hjemløse udlændinge i København

Kristine Juul, Jeanett Schmidt, Maj Kastanje, Henrik Nielsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Resumé

TitelByen i bevægelse : mobilitet - politik - performativitet
RedaktørerJohn Andersen, Malene Freudendahl Pedersen, Lasse Kofoed, Jonas Larsen
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagRoskilde Universitetsforlag
Publikationsdato2012
Sider182-197
Kapitel10
ISBN (Trykt)978-87-7867-386-2
StatusUdgivet - 2012

• By
  • mobilitet
  • migration

Juul, K., Schmidt, J., Kastanje, M., & Nielsen, H. (2012). Til bunds i metropolen: hjemløse udlændinge i København. I J. Andersen, M. Freudendahl Pedersen, L. Kofoed, & J. Larsen (red.), Byen i bevægelse: mobilitet - politik - performativitet (s. 182-197). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
Juul, Kristine ; Schmidt, Jeanett ; Kastanje, Maj ; Nielsen, Henrik. / Til bunds i metropolen : hjemløse udlændinge i København. Byen i bevægelse: mobilitet - politik - performativitet . red. / John Andersen ; Malene Freudendahl Pedersen ; Lasse Kofoed ; Jonas Larsen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2012. s. 182-197
@inbook{aa408488d87c40fcae8fa89d328d7bd7,
title = "Til bunds i metropolen: hjeml{\o}se udl{\ae}ndinge i K{\o}benhavn",
abstract = "Dette kapitel s{\o}ger at belyse hvordan vestafrikanske hjeml{\o}se, der er kommet til Danmark som arbejdsmriganter klarer sig i K{\o}benhavn. Pga. vansligheder med at komme ind p{\aa} det k{\o}benhavnske arbejdsmarked fratages de initiativet som arbejdstagere og overlever istedet som en art moderne j{\ae}ger-samler folk gennem flaskesamling og som klienter p{\aa} diverse sociale tilbud. Denne deroute er forbundet med hvad Goffman har betegnet som stigma.",
keywords = "By, mobilitet, migration",
author = "Kristine Juul and Jeanett Schmidt and Maj Kastanje and Henrik Nielsen",
year = "2012",
isbn = "978-87-7867-386-2",
pages = "182--197",
editor = "John Andersen and {Freudendahl Pedersen}, Malene and Kofoed, {Lasse } and Jonas Larsen",
booktitle = "Byen i bev{\ae}gelse",
publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Juul, K, Schmidt, J, Kastanje, M & Nielsen, H 2012, Til bunds i metropolen: hjemløse udlændinge i København. i J Andersen, M Freudendahl Pedersen, L Kofoed & J Larsen (red), Byen i bevægelse: mobilitet - politik - performativitet . Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 182-197.

Til bunds i metropolen : hjemløse udlændinge i København. / Juul, Kristine; Schmidt, Jeanett; Kastanje, Maj; Nielsen, Henrik.

Byen i bevægelse: mobilitet - politik - performativitet . red. / John Andersen; Malene Freudendahl Pedersen; Lasse Kofoed; Jonas Larsen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2012. s. 182-197.

TY - CHAP

T1 - Til bunds i metropolen

T2 - hjemløse udlændinge i København

AU - Juul, Kristine

AU - Schmidt, Jeanett

AU - Kastanje, Maj

AU - Nielsen, Henrik

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Dette kapitel søger at belyse hvordan vestafrikanske hjemløse, der er kommet til Danmark som arbejdsmriganter klarer sig i København. Pga. vansligheder med at komme ind på det københavnske arbejdsmarked fratages de initiativet som arbejdstagere og overlever istedet som en art moderne jæger-samler folk gennem flaskesamling og som klienter på diverse sociale tilbud. Denne deroute er forbundet med hvad Goffman har betegnet som stigma.

AB - Dette kapitel søger at belyse hvordan vestafrikanske hjemløse, der er kommet til Danmark som arbejdsmriganter klarer sig i København. Pga. vansligheder med at komme ind på det københavnske arbejdsmarked fratages de initiativet som arbejdstagere og overlever istedet som en art moderne jæger-samler folk gennem flaskesamling og som klienter på diverse sociale tilbud. Denne deroute er forbundet med hvad Goffman har betegnet som stigma.

KW - By

KW - mobilitet

KW - migration

M3 - Bidrag til bog/antologi