Three voices: life history, gender and the discourse of modernisation

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2000
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer113
    ISSN1395-6833

Andersen, L. L. (2000). Three voices: life history, gender and the discourse of modernisation. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 113
    Andersen, Linda Lundgaard. / Three voices : life history, gender and the discourse of modernisation. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 113).
    @book{d9828b8052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Three voices: life history, gender and the discourse of modernisation",
    author = "Andersen, {Linda Lundgaard}",
    year = "2000",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, LL 2000, Three voices: life history, gender and the discourse of modernisation. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 113, Roskilde Universitet, Roskilde.

Three voices : life history, gender and the discourse of modernisation. / Andersen, Linda Lundgaard.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2000.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Three voices

T2 - life history, gender and the discourse of modernisation

AU - Andersen, Linda Lundgaard

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Report

BT - Three voices

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Andersen LL. Three voices: life history, gender and the discourse of modernisation. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 113).