The WTO agreement on agriculture and its impact on developing countries

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001
    NavnWorking paper / International Development Studies, Roskilde University
    Nummer29
    ISSN1398-4136

Buch-Hansen, M. (2001). The WTO agreement on agriculture and its impact on developing countries. Roskilde: Roskilde Universitet. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, Nr. 29
    Buch-Hansen, Mogens. / The WTO agreement on agriculture and its impact on developing countries. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 29).
    @book{3dca6000a47a11db86e9000ea68e967b,
    title = "The WTO agreement on agriculture and its impact on developing countries",
    author = "Mogens Buch-Hansen",
    year = "2001",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Buch-Hansen, M 2001, The WTO agreement on agriculture and its impact on developing countries. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, nr. 29, Roskilde Universitet, Roskilde.

The WTO agreement on agriculture and its impact on developing countries. / Buch-Hansen, Mogens.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The WTO agreement on agriculture and its impact on developing countries

AU - Buch-Hansen, Mogens

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Report

BT - The WTO agreement on agriculture and its impact on developing countries

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Buch-Hansen M. The WTO agreement on agriculture and its impact on developing countries. Roskilde: Roskilde Universitet, 2001. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 29).