The use of red lists as an indicator of biodiversity

Peder Winkel Agger, P. Sandøe

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelCross-cultural protection of nature and environment
    RedaktørerF. Arler, J. Jensen, I. Svennevig
    Udgivelses stedOdense
    ForlagSyddansk Universitetsforlag
    Publikationsdato1998
    Sider61-70
    StatusUdgivet - 1998

Agger, P. W., & Sandøe, P. (1998). The use of red lists as an indicator of biodiversity. I F. Arler, J. Jensen, & I. Svennevig (red.), Cross-cultural protection of nature and environment (s. 61-70). Odense: Syddansk Universitetsforlag.
    Agger, Peder Winkel ; Sandøe, P. / The use of red lists as an indicator of biodiversity. Cross-cultural protection of nature and environment. red. / F. Arler ; J. Jensen ; I. Svennevig. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 1998. s. 61-70
    @inbook{d13c00c052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "The use of red lists as an indicator of biodiversity",
    author = "Agger, {Peder Winkel} and P. Sand{\o}e",
    year = "1998",
    language = "English",
    pages = "61--70",
    editor = "F. Arler and J. Jensen and I. Svennevig",
    booktitle = "Cross-cultural protection of nature and environment",
    publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Agger, PW & Sandøe, P 1998, The use of red lists as an indicator of biodiversity. i F Arler, J Jensen & I Svennevig (red), Cross-cultural protection of nature and environment. Syddansk Universitetsforlag, Odense, s. 61-70.

The use of red lists as an indicator of biodiversity. / Agger, Peder Winkel; Sandøe, P.

Cross-cultural protection of nature and environment. red. / F. Arler; J. Jensen; I. Svennevig. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 1998. s. 61-70.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - The use of red lists as an indicator of biodiversity

AU - Agger, Peder Winkel