Tove Degnbol

NavnWorking paper / International Development Studies, Roskilde University
    Nummer2
    ISSN1398-4136

Degnbol, T. (1996). The terroir approach to natural resource management: panacea or phantom?. the Malian experience. Roskilde: Roskilde Universitet. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, Nr. 2
    Degnbol, Tove. / The terroir approach to natural resource management : panacea or phantom?. the Malian experience. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 2).
    @book{2c5a5a5052c711db9789000ea68e967b,
    title = "The terroir approach to natural resource management: panacea or phantom?. the Malian experience",
    author = "Tove Degnbol",
    year = "1996",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Degnbol, T 1996, The terroir approach to natural resource management: panacea or phantom?. the Malian experience. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, nr. 2, Roskilde Universitet, Roskilde.

The terroir approach to natural resource management : panacea or phantom?. the Malian experience. / Degnbol, Tove.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1996.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - The terroir approach to natural resource management

T2 - panacea or phantom?. the Malian experience

AU - Degnbol, Tove

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Report

BT - The terroir approach to natural resource management

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Degnbol T. The terroir approach to natural resource management: panacea or phantom?. the Malian experience. Roskilde: Roskilde Universitet, 1996. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 2).