The Subjective Meaning of Teaching Content

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
    TitelTheoretical Issues in Adult Education : Danish Research Experiences
    RedaktørerHenning Salling Olesen, Palle Rasmussen
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1996
    StatusUdgivet - 1996

Andersen, A. S. (1996). The Subjective Meaning of Teaching Content. I H. S. Olesen, & P. Rasmussen (red.), Theoretical Issues in Adult Education: Danish Research Experiences Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Andersen, Anders Siig. / The Subjective Meaning of Teaching Content. Theoretical Issues in Adult Education: Danish Research Experiences. red. / Henning Salling Olesen ; Palle Rasmussen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1996.
    @inbook{99738b9052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "The Subjective Meaning of Teaching Content",
    author = "Andersen, {Anders Siig}",
    year = "1996",
    language = "English",
    editor = "Olesen, {Henning Salling} and Palle Rasmussen",
    booktitle = "Theoretical Issues in Adult Education",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Andersen, AS 1996, The Subjective Meaning of Teaching Content. i HS Olesen & P Rasmussen (red), Theoretical Issues in Adult Education: Danish Research Experiences. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

The Subjective Meaning of Teaching Content. / Andersen, Anders Siig.

Theoretical Issues in Adult Education: Danish Research Experiences. red. / Henning Salling Olesen; Palle Rasmussen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1996.

TY - CHAP

T1 - The Subjective Meaning of Teaching Content

AU - Andersen, Anders Siig

PY - 1996